Milyen hajam legyen?
Tudom,hogy arctípus függő kinek milyen haj áll jól,de gondoltam azért rákérdezek.
Ha derékig érő hajam lesz, be szeretném festetni szőkére, és csináltatnék az aljába ilyen színátmenetet pl. kékre vagy ilyesmi. Most nagyjából egyenes hátul a hajam, a frufrum az államnál lejjebb van. Majd nem szeretnék belőle sokat vágatni, csak hogy kinézzen valahogy, valami formája legyen, más stílusúra szeretném, csak nincs semmi ötletem.
Az ovális,háromszög és a kerek arctípusú nőkhöz tudnám hasonlítani a fejformám. Kevés, vékony szálú hajam van és vékony vagyok.
Tudnátok hajakat linkelni, vagy ötleteket adni, milyenre tudnám majd levágatni ami jól néz ki?
16/L
Igen nehéz kiválasztani a fej forma biztos megadása nélkül a hajfazont. De tudod a haj stílusok sincsenek kőbe vésve,lehet ami kerek fejformához jól áll az a szívnek is, de vissza fele meg nem működik. A fodrász ha nem csak a pénzed akarja akkor úgyis elfogja neked mondani ,hogy tedd vagy ne tedd. Rátérve a hajszínre,én találtam nekem egy oldalt /linket: [link]
ami szerintem pont neked kell. Ezt a haj festési stílust "ombre" stílusnak nevezik.
Egy pici infó az ombrérol: [link]
Egy hosszabb vagy esetleg rövidebb frufru egy szép vágással arc karakterhez illően,mindig feldobja a frizurát. Sok sikert . Ne izgul ezzel tuti sikert aratsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!