Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék az ellen hogy a...

Mit tehetnék az ellen hogy a hajam ne legyen töredezett? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

2012-2013 elég sokat vasaltam a hajam. Nyáron hagytam abba. teljesen tönkretette. Azóta egyszer-kétszer egy kicsit vágtak belőle. Most pénteken voltam fodrásznál aki meg is ritkította(elég dús) , és fokozatosra vágta (egy kicsit). Még mindig elég töredezett. Használom a Balea hidratáló hajápoló tejet de nem sokat használ (vizes hajon használom).

Szerintetek mit kéne tennem hogy ne legyen törött? Levágatni még egyszer nem akarom , mert növesztem. Tudtok javasolni valami olyan (lehetőleg megfizethető áron) készítményt amit Dm-en lehet kapni és jó a hajnak?

2014. febr. 4. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Olló, semmi más. Akarod vagy nem akarod ha egészséges, igényes hajat akarsz akkor még sok vágás vár rád. Sokan elfelejtik, hogy amikor a hajukat vasalják akkor a hajszál egész hossza elég, károsodik csak ugye ez a végén látszik a legjobban. Ezért van hogy hiába vágatsz kicsiket mindig újra fog törni hiszen még sok a roncsolt rész.

Megoldás: gyakori vágatás addig amíg minden vasalóval érintkező rész eltűnik, közben meg ápold sokat, hogy a friss rész egészséges maradjon.

Egyébként én is átéltem ezt, tudom miről beszélek, kenhetsz rá akármit, de ami már elégett annak bizony annyi.

2014. febr. 4. 14:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Részben igaza van az elsőnek. Én is ugyanezen mentem keresztül, amin te, csak én még ráadásként el is kezdtem tartós hajegyenesítésekre járni, amik még jobban tönkretették a hajam. Én már 2 éve elhagytam a vasalót, fél éve nem csináltattam tartós egyenesítést, de még mindig úgy törik a hajam, hogy nem győzöm kenni natúr olajokkal meg 2 havonta vágni, de még mindig alig javult. Nőni nő, mert dm-es hajvitamint szedek, használok Herba Vita hajszeszt, masszírozom a fejbőrömet, illetve vaddisznósörtés hajkefét is használok, de mindez kevés, a hajam szétégett, még kell fél-1 év, mire nagyjából talán helyre jön. Javaslom, próbáld minél nagyobb mértékben növelni a hajad növési sebességét a fentiekkel, kend sok-sok szűz kókuszolajjal, argánolajjal, olivaolajjal, vágasd 2 havonta, és egyszer majd csak rendbe jön. Illetve én elkezdtem még a szilikonmentes hajápolást is, de erről nem tudom 5 hónap után eldönteni, hogy használ-e vagy sem.
2014. febr. 4. 14:45
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a gyors válaszokat!

Akkor március végén megint megyek fodrászhoz. De addig is még valamit tudnátok mondani amivel ápolhatom. Házilag könnyen elkészíthető hajpakolásokra is vevő vagyok:))

2014. febr. 4. 14:51
 4/4 anonim ***** válasza:
Az előző hozzászólást ajánlom figyelmedbe, különösen a végét, ott írja, mit kenj a hajadra. Tényleg jók. De ha még más ötletet is akarsz olvasni, akkor én meg vagyok elégedve a Kallos hajpakolásaival.
2014. febr. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!