Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nagyon vastag a bőr az arcomon...

Nagyon vastag a bőr az arcomon, főleg a homlokomon, nem hámlik olyan gyorsan mint kellene, emiatt hajlamosabb a pattanásokra, mitesszerekre. Ötlet?

Figyelt kérdés
Szoktam radírozni naponta, de eredményt nem nagyon látok. Milyen termékeket tudnátok ajánlani, illetve mivel lehetne még elérni, hogy az elhalt bőr gyorsabban kopjon le? Valami egyszerű házi praktika? Vagy milyen márkájú arcradírt/ tonikot/pakolást ajánlotok? Főleg olyan érdekel, amit DM-ben kapható (az van a közelben csak, sajnos :/)

2014. febr. 3. 22:34
 1/5 anonim válasza:
Nekem pontoson ugyanez a problémám, vastag a bőröm, állandóan hámlik valahol, és pattanások vannak alatta.. :((( Kétszer voltam mikrodermabrázión, ahol lecsiszolják a bőrt, az segített persze, utána nagyon szép és puha volt, de pár hét alatt visszaállt a régi rend :(
2014. febr. 3. 22:48
 2/5 A kérdező kommentje:

Ilyenről még nem is hallottam, ilyet hol lehet pontosan csinálni? Illetve mennyibe kerül?

Nekem amúgy nem hámlik folyamatosan, épp ez a baj, hogy nem hámlik :D Mármint nyilván valamennyire hámlik, hiszem cserélődik a bőr, de nem úgy hámlik, hogy az látszódjon, vagy észrevegyem.

2014. febr. 3. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
A savas hámlasztás is jót tenne.
2014. febr. 4. 06:51
 4/5 A kérdező kommentje:
És ezt hol lehet? Kozmetikusnál?
2014. febr. 4. 17:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyümölcsös hámlasztásnak nézz utána (azt otthon is lehet)
2014. febr. 10. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!