Ügyifagyi kérdése:
15 fiu vagyok. És mostanában nagyon elkezdtem pattanásosodni eddig nem voltam anyira de most, micsináljak vellek? Vagy miért vannak?
Figyelt kérdés
2014. jan. 27. 21:21
1/5 anonim válasza:
Vedd elő a helyesírási szótárt!
Egyébként meg attól, hogy férfivá érsz. Tombolnak a hormonok, ennek hatására megnő a bőr faggyútermelése, zsírosabb a bőr, kitágulnak a pórusok. A tágabb pórusok könnyen eltömődnek, pattanások alakulnak ki.
Amíg nem rendeződik a hormonháztartásod, addig csak visszaszorítani tudod őket.
Mondjuk így:
2/5 A kérdező kommentje:
aha valami othoni patika ? ö tudom amugy hogyan kell öö báni a patikall most nem fehérek csak ö olyan kicsik meg van piros is és azt nem tudom kinyomni akkor mitcsináljak velle ?
2014. jan. 27. 21:57
3/5 anonim válasza:
Talán ha elolvasnád a cikkeket...
4/5 A kérdező kommentje:
pl milyet ?
2014. jan. 27. 22:07
5/5 anonim válasza:
Három dolog segíthet csak ezen:
1.Maszturbálás
2.Maszturbálás
3.Még több maszturbálás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!