Elkezdett pattanásosodni a bőröm, mit vegyek rá?
Nekem használt, a Garnier Pure Active Skin Naturals: [link]
Így ajánlom,hogy használd:
-Nagyon alaposan mosd meg az arcod,langyos vízzel.
-Tonizáld (bár ez nem olyan fontos lépés,kihagyhatod) Ajánlott akkor is,ha a tonik nem használ...
-Most jöhet a Garnier.[1.,Vizezd be arcod;2.,a fejet is vizezd be;3.,fordíts el a fejet a másik irányba;4.,fordítsd fejjel lefelé,majd nyomd meg erősen a flakont amíg nem habzik;5.,körkörösen masszírozd be az arcodba,az arcod még legyen nedves;6.,alaposan öblítsd le az arcod és a kefét is;7.,töröld meg az arcod vmint a kefét és várj egy kicsit míg ráteszed a kupakot,h ne penészesedjen be,bár van rajta néhány kicsi lyuk]
-Kend be testápolóval az arcod (én az AVON-ost vagy a Baba termékeit ajánlom)
A testápolót hagyd rajta és a folyamatot este fürdés után csináld inkább! Mindig langyos vizet használj az arcodhoz! A tonikot minden nap használhatod,a krémet két naponta és a Garniert három naponta. Én a DM-ben vettem 1800 forintért. Remélem neked is beválik,de hogy semmiképp ne szárítsa ki a bőröd a Garnier,mindenképp kend be krémmel. Írhatsz privit is! :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!