Tanácsot szeretnék kérni . Elég pattanásos az arcom szinte mindenhol .1 éve kezdtem pattanasosodni . Mivel lehetne eltüntetni a patikat?
menj el a bőrgyógyászhoz és írat neked majd vmilyen gyógyszert amihez kell a szüleid aláírása, megmondja h hány hónapig kell szedni, de csak annyira szedd h ne legyen zsíros az arcbőröd
nekem vagy 3-4 évig olyan volt az arcom és a végén ettem azt a gyógyszert és megjavult (de nem lett olyan mint régen, csak éppen nem fénylett és nem jött több pattanás)
Én is azt tanácsolom mint az előző, menj el bőrgyógyászhoz, az a biztos.
Amivel el lehet tüntetni a pattanásokat, az az aloe vera, maga a kaktusz, nem pedig valami kencefize készítmény. Persze van ami hatásos, de én a kaktuszban hiszek, szerezz be egyet otthonra, nem csak mutatós a szobában, de eltünteti a pattanásokat. Levágsz egy kicsit a szárából, azt rákened az arcodra és tényleg csodákat művel, pár nap alatt jelentős javulást láthatsz :) De különféle pakolások vannak még aloe verával, amiket otthon el tudsz készíteni. Írd be a google-ba hogy: hogyan legyek jó nő, Takács Nóra videóblogja ki fog jönni, ő szuper pakolásokat csinál mindig, otthoni dolgokból, a legtöbbjük jó pattanásra. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!