Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ti mit használtok gyorsan...

Szepasszony kérdése:

Ti mit használtok gyorsan zsírosodó hajra?

Figyelt kérdés
Valami sampon, ami bevált,vagy valami más?
2014. jan. 25. 16:38
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem anno csak az segített, amikor dauerolva volt, az sokat szárított a hajamon. Más kérdés, hogy tönkre is tette, így egy idő után felhagytam vele.

Leginkább nálam a Sulfokoll kénsampon vált be, kiegészítve azzal, hogy nem teszek rá kifésülő balzsamot, használok száraz sampont, és nagyon gyakran cserélem a párnahuzatomat.

2014. jan. 25. 16:52
 2/3 Hepu ***** válasza:
Ez lehet bármitől ,hogy zsírosodik a hajad. Most kezdődőt vagy régebben. Vegyük úgy hogy most-hoz közel:P. A zsírosodásnak rengeteg oka van,gondolok itt: Táplálkozásra amitől a bőröd és hajad is zsíros, rossz sampon, hajpakolások ;hajbalzsamok helytelen használata, vitamin hiány. Na most az idei év (nem csak idei) mentőangyala a ricinusolaj. Sokat segít és mivel úgy gondolom elégé kísérleti fázisban vagy,mitől lehet . Kezdetnek nem rossz ,és pénztárca kímélő is. Kitartást és sok sikert.
2014. jan. 25. 17:09
 3/3 A kérdező kommentje:

A dauerolással inkább nem kisérletezem, így is eléggé "roncs" állapotban van a hajam!(+festett,ezt is alig birja)

Nem!nem volt mindig ilyen:általános suliban elég volt heti 1mosás,kollegista koromban túl sok klór volt a vízben,ami megviselte!3ev ott lakás után már a heti 2mosás kevés volt(persze +ban játszottak a vizsgák,rendszertelen alvás,izgulás...és még sorolhatnám)...egyetemista koromról nem is beszélve...ma ott tartok,hogy minden nap kell mosnom:-(próbáltam én már mindent tényleg,a szódabikarbonától a nemtudom hány 100samponig,de semmi sem segít:-(

2014. jan. 25. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!