Ti mit használtok gyorsan zsírosodó hajra?
Nekem anno csak az segített, amikor dauerolva volt, az sokat szárított a hajamon. Más kérdés, hogy tönkre is tette, így egy idő után felhagytam vele.
Leginkább nálam a Sulfokoll kénsampon vált be, kiegészítve azzal, hogy nem teszek rá kifésülő balzsamot, használok száraz sampont, és nagyon gyakran cserélem a párnahuzatomat.
A dauerolással inkább nem kisérletezem, így is eléggé "roncs" állapotban van a hajam!(+festett,ezt is alig birja)
Nem!nem volt mindig ilyen:általános suliban elég volt heti 1mosás,kollegista koromban túl sok klór volt a vízben,ami megviselte!3ev ott lakás után már a heti 2mosás kevés volt(persze +ban játszottak a vizsgák,rendszertelen alvás,izgulás...és még sorolhatnám)...egyetemista koromról nem is beszélve...ma ott tartok,hogy minden nap kell mosnom:-(próbáltam én már mindent tényleg,a szódabikarbonától a nemtudom hány 100samponig,de semmi sem segít:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!