Lányok, ti mit használtok? És melykiet ajánljátok?
Ebbe a sorrendbe. Hónaljra epillátor, lábra gyanta, szemöldökre gyanta, intim részekre borotva.
Epillátorból Braun, gyantából meleg, borotvából a Venusban bízom.
Hónaljra epilátort, lábra gyantát, intimrészre pedig borotvát.
Gyantát ajánlom, mert azzal sokkal több ideig lesz sima, mintha epilálnád. Legalábbis én ezt tapasztaltam. Nemi szervnél én epiláltam 1 évig, elején baromira fájt, de aztán később jobb volt.. viszont akkor meg elkezdett szőrbenövésem lenni, amik 2-3 hónap után gyógyultak be, szóval visszatértem a borotvához.
Most a cukorgyantát szeretném kipróbálni majd, szeretnék kísérletezni vele és használni, mert elvileg sokkal fájdalommentesebb, mint a sima gyanta és szőrbenövés is kevesebb lesz tőle.
21/L
Gyantát, általában mindent. Itthon hideg gyantát használok, Veet-et, de jobban szeretek kozmetikushoz járni.
Hónaljamat szoktam borotválni is (Venus), mert nem egyszerre nő a szőr a hónaljamon és a lábamon, hetente pedig nincs kedvem kozmetikushoz rohangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!