Hogyan kezeljem reggelente a zsíros bőrömet?
Jól mondja az első, nem kell minden féle vackot magadra kenni.
Én így szoktam: Natúr szappan, utána vichy ásványos tonik, és hetente kétszer kénes arcpakolás. Mikor hideg van, még be szoktam kenni, kifejezetten zsíros bőrre való hidratálóval, mert nekem pluszba még felületi vízhiányos is a bőröm.
Ha neked nagyon zsíros a bőröd, akkor teafaolajos tonikot ajánlok.
Egy kamaszlánynál a legtöbb esetben a hormonszint ingadozása okozza a pattanásokat -erre pedig a B6 vitamin nyújt megoldást, rendszeresen szedve. Én Nutrilite B komplex étrend kiegészítőt szoktam ajánlani, mivel az természetes élesztőt és laktózt tartalmaz. + nem tartalmaz mesterséges színezéket és ízesítőt és tartósítószert sem.
-->ennek beszerzésében szívesen segítek.
E mellett fontos a napi folyadékbevitel mennyisége is, mely szintén befolyásolja a pattanások megjelenésének mennyiségét.
A túl sós étkezés, az egészségtelen táplálkozás ( chips, csoki, gyorskaja, fagyasztott késztermékek stb) is elősegíti kialakulásuk.
Vannak gyógyteák, melyek kifejezetten pattanásos bőrre ajánlottak- így pl. a kakukkfű ( reggel 1 bögre- 1 kk kakukkfű leforrázva)
Élesztős pakolással is lehet enyhíteni a problémán.
Tudom amiket leírtam nem feltétlen a napi reggeli rutinhoz kapcsolódnak, de ezekre odafigyelve megelőzhető avagy orvosolható a bőrprobléma.
Cs:)la
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!