Most akkor zsírosodni fog a hajam?
Figyelt kérdés
Szerdán levágattam a hajam fiúsra, úgy hogy oldalt és hátul teljesen fel lett nyírva, és mivel zselézem és hajlakkozom ezért úgy gondoltam minden nap mosok hajat, de aztán azt mondták ne mossák, mert jobban fog zsírosodni. Ugye a fodrász szerdán megmosta, aztán én csütörtökön, és ma is. Ugye ennyitől még nem fog jobban zsírosodni? 13/L2014. jan. 17. 21:51
1/3 anonim válasza:
Nem kellene minden nap megmosni mert attól tényleg sokkal jobban zsírosodik. Hetente maximum 3-4 hajmosása megengedett..
2/3 anonim válasza:
Ebben megoszlanak a vélemények. Az én fodrászom azt mondja, hogy nyugodtan lehet minden nap hajat mosni és mástól is hallottam már (pl. Zsidró is mondta már azt hiszem, csak kevesebb sampont kell olyankor használni). Viszont zsírosodni a zselétől fog, ami nem mellesleg gusztustalan is.
3/3 anonim válasza:
A sok kencétől és a gyakrabb mosástól gyorsabban is fog zsírosodni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!