Nagyon hamar zsírosodik a hajam. Mit javasoltok? 19L - azt ne írjátok hogy ne mossam olyan sűrün mert azt nem tehetem a munkám miatt hogy hadjam napokig zsírosodni -
Az hülyeség, hogy ne mosd olyan sűrűn, ha egyszerűen zsírosodik, mert akkor csak a hajad fog hullani.
Amióta ricinus olajat használok, azóta 3-4 naponta mosok hajat, a minden másnap helyett... Amúgy a rozmaring illóolaj, és az ylang-ylang illó olaj is akadályozza a zsírosodást.
Ha rozmaringot használsz:
Keverj össze egy tojássárgáját, 20ml sampont, és 4csepp rozmaring illóolajat és ezt használd samponként.
Ha ylang-ylangot használsz:
tegyél 3-4 csepp illóolajat 1,5-2liter vízbe és ezzel öblítsd le a hajad, hajmosás után.
Egyszerre is használhatod a kettőt:)
Stella Herba Vita hajszesz-zsíros hajra
dm-ben lehet venni, kb. 600 Ft
előző vagyok
Nagyon hatásos, gyógynövényeket, és sörélesztőt tartalmaz. Mindenképp próbáld ki!
a "hajszeszes" vagyok
az is tartalmaz csalánkivonatot :)
A 90%-os vagyok
Én használtam Herba Vital hajszeszt,de nekem csak még zsírosabb lett tőle a hajam.Szerintem nekem genetikailag ilyen,de ha a kérdezőnek valami külső vagy belső hatás miatt lett ilyen a haja,pár éve vagy pár hete jelent meg a probléma,akkor azt megoldhatja.
újra a "hajszeszes"
12 évesen elkezdett nagyon zsírosodni a hajam, odáig jutottam, hogy kétnaponta mosnom kellett.
A hajszesz nekem segített, így elég szerdán és vasárnap.
(így, hogy nyár van, néha elcsúszik)
Lehet, hogy a kérdezőnek is a kamaszkor miatt van, és nem genetikai.
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!