Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros arcbőrre mit tudtok...

Zsíros arcbőrre mit tudtok javasolni, ami helyreállítja a bőröm zsírosságát?

Figyelt kérdés
Elég pattanásos voltam, és valaki mesélte, hogy kenjem az arcomat alkohollal, és én egy fél évig minden nap kentem vele, ami akkor kiszárította, viszont emiatt azóta is nagyon zsíros az arcbőröm, és sok rajt a mitesszer. Szóval a kérdés, hogy mit tudtok javasolni zsíros arcra, ami helyreállítja, és nem csak hirtelen leszárítja (mint az alkohol)?
2014. jan. 18. 21:53
 1/5 anonim válasza:
100%

A zsíros bőr mindig zsíros marad... ezt persze lehet kezelni.

Én ajánlom ezeket a mitesszer eltávolító bőrradírokat. (pl Garnier) minden nap ledörzsölöd a az arcodat és tiszta lesz :) Általában szárítják is a zsíros bőrt. Ezután lekenheted valami szesszel vagy aloeverás alkoholmentes tonikkal.

Figyelj arra hogy ne egyél sok zsíros ételt mert ezek is okozhatnak túl zsíros bőrt

2014. jan. 18. 22:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Egész évben szigorú diétán vagyok, szóval alig eszek zsírt, amit eszek az is csak lenmagolaj (jó zsír) :)
2014. jan. 18. 22:06
 3/5 anonim válasza:
70%
Igyál sok folyadékot is :)
2014. jan. 18. 22:23
 4/5 anonim ***** válasza:
54%
Járj havonta kozmetikushoz, ő rendberakja a bőröd, és megfelelő termékeket is tud ajánlani. A legjobbak azok a krémek amik a nagyközönség által nem is ismertek, vagy csak kozemtikus boltban lehet kapni. Én is három hetente-havonta elmegyek, eddig négyszer voltam és már sokkal szebb és jobban kezelhető a bőröm.
2014. jan. 19. 10:52
 5/5 A kérdező kommentje:
Egy időben jártam kozmetikushoz, de az piszkosul fáj :)
2014. jan. 19. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!