Hogyan lehetne csökkenteni az arcbőr zsírosságát?
Figyelt kérdés
nem eszem zsírossat,nem eszem fűszereset.Sok zöldséget eszem,de az arcbőröm nagyon zsíros,máshol normál bőröm van.2009. aug. 19. 21:47
1/4 anonim válasza:
este fürdés közben mosd meg szappannal az kicsit szárítja a bőrt, vagy vegyél zsiros bőrre való krémet dm-be vagy gyógyszertárba:) remélem segitettem:)
2/4 anonim válasza:
minden nap radírozd a bőröd és este kend be babaolajjal reggel pedig mosd meg vízzel az arcod és napközben is
3/4 anonim válasza:
2. válaszoló. a radírozós tubusra is rá van írva, hogy egy héten max 3-szor lehet használni. -.- különben a gyógynövényes patikákban nézzél zsíros bőrre való szappant. az nagyon jó, mert szárítja. (persze nem dúrván) nekem körömvirágos van.
4/4 anonim válasza:
szerintem használj alkoholos arclemosót.Nekem is az segített.Én néha beszoktam kenni citrommal vagy alma ecettel ha nagyon elfajul a helyzet:)Szerintem az is segít.
sok sikert!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!