Lányok, van valakinek problémája a szőr növekedéssel az arcotokon? Hogy kezelitek?
Figyelt kérdés
A pajesz, áll és felsõ ajkamon eléggè szôrös.2014. jan. 16. 07:03
1/5 anonim válasza:
Kozmetikus?
Simán legyantázza neked! :)
Én is szoktam bajuszt gyantáztatni! :) És még rajtam kívül rengetegen!
2/5 A kérdező kommentje:
A bajuszt azt igen, de nekem pl hormonzavar miatt szőrösödik a pajeszem, kezd a nyakam is az állam, azt ha le gyantáztatom nem lesz brutálisabb?
Ezért írtam "arcot"
2014. jan. 16. 12:19
3/5 anonim válasza:
a bajuszt gyantával az állat szemöldökcsipesszel ajánlom. a pajesz...hát az engem is zavar. arra azt mondta a fodrászom,h nyíróval lehetne kordában tartani,de azt akkor hetente.
4/5 anonim válasza:
Az a baj az arccal, hogy ez az egyetlen testfelület, amin az epilálás nem ritkítja a szőrt, tehát ha gyantázod is, valamivel több lesz. (mielőtt valaki cáfolná, szakértő mondta, nem is egy) Ezért én ha tudom, a bajszom is csipesszel szedem ki. Az arc többi részét szőkítem, ez kibír pár alkalmat, amíg nem lesz sárga és látványos, mert akkor már sajnos le kell gyantáznom.
5/5 A kérdező kommentje:
Elõször gyantáztattam a bajszom, de túl èrzékeny volt tõle a bõröm, kipattogzott és napokig égett/viszketett, igyhát a bajszom és állam is csipesszel szedem. Sõt néha cérnával. Az utóbb egy-két évben viszont feltünõen el kezdett az arcom többi része is szõrösödni ami eléggè bosszantó.
A nyiró gépet nekem is ajánlották, de az szerintem olyan mitha borotválnám.
2014. jan. 16. 16:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!