Valakinek van hasonló problémája? Hogy kezeli?
elég régóta pattanásosodik az arcom..és ha elmúlik a pattanás a helye sokáig ottmarad...kipróbáltam mmár tini tonikot...és egyéb arctisztitókat...de nem nagyon hatásosak (nem mondom hogy semmit se javitottak,de teljes megoldás nemvolt) pár hónapja használok "soliteint-make up-os kollagénes hidratáló folyékony púdert"... de nemakarom sokáig haszálni mivel jól tudom hogy nem tesz jót az arcbőrömnek... valaki vmi hatásos szert,esetleg valamit a házipatikájából ha tudna ajánlani azt megköszönném... :)
18/L.
Zineryt...bőrgyógyász írta fel több év bőrprobléma és pattanásokkal való küzdelem után egyfolytában a homlokomat simogattam ami végre teljesen sima volt....egyetlen hét alatt tüntek el a pattanások, a szert már cska lakalmilag használom ha kijön esetleg, mivel ez egy 12 hetes kúra...de mind mondtam nekem nem kellett ennyi...
A hegekre egy cinkes hámlasztókrémet kaptam...
Kozmetikusnál is jártam tisztít de pattanásokra nem jó....és hozzá kell tennem több tízezret költöttünk a tinitonikok csodakrémek bőrradírok gyulladáscsökkentőkre arzenáljára....
és hihetetlen hogy be merik mondani a tévében hogy ez használ mert ha egy kicsit javít már jószívű véleményt mondtam....
Szerintem szándékosan adnak el vackot hogy új és új szereket próbálj ki...én beleestem ebbe a csapdába...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!