Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek van hasonló problémá...

Valakinek van hasonló problémája? Hogy kezeli?

Figyelt kérdés

elég régóta pattanásosodik az arcom..és ha elmúlik a pattanás a helye sokáig ottmarad...kipróbáltam mmár tini tonikot...és egyéb arctisztitókat...de nem nagyon hatásosak (nem mondom hogy semmit se javitottak,de teljes megoldás nemvolt) pár hónapja használok "soliteint-make up-os kollagénes hidratáló folyékony púdert"... de nemakarom sokáig haszálni mivel jól tudom hogy nem tesz jót az arcbőrömnek... valaki vmi hatásos szert,esetleg valamit a házipatikájából ha tudna ajánlani azt megköszönném... :)

18/L.

2012. jún. 27. 23:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Ilyen piros foltok maradnak? Én is ezekkel küzdök... Nem tudom, hogy melyik szer, házi kutyulmány stb. lenne rá jó. Én kozmetikushoz fogok elmenni, ott vannak nagyon jó és hatásos kezelések. pl. mikrodermabrázió, mélyhámlasztásos eljárások...
2012. jún. 27. 23:51
 2/4 anonim ***** válasza:

Zineryt...bőrgyógyász írta fel több év bőrprobléma és pattanásokkal való küzdelem után egyfolytában a homlokomat simogattam ami végre teljesen sima volt....egyetlen hét alatt tüntek el a pattanások, a szert már cska lakalmilag használom ha kijön esetleg, mivel ez egy 12 hetes kúra...de mind mondtam nekem nem kellett ennyi...

A hegekre egy cinkes hámlasztókrémet kaptam...

2012. jún. 27. 23:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Kozmetikusnál is jártam tisztít de pattanásokra nem jó....és hozzá kell tennem több tízezret költöttünk a tinitonikok csodakrémek bőrradírok gyulladáscsökkentőkre arzenáljára....

és hihetetlen hogy be merik mondani a tévében hogy ez használ mert ha egy kicsit javít már jószívű véleményt mondtam....

Szerintem szándékosan adnak el vackot hogy új és új szereket próbálj ki...én beleestem ebbe a csapdába...

2012. jún. 27. 23:54
 4/4 anonim ***** válasza:
aloevera?(nyers!)
2012. jún. 27. 23:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!