Pattanások után maradt piros foltok é hegek halványítására vagy eltüntetésére milyen krémet vagy készítményt tudtok ajánlani akinek hasonló problémája volt sikerült e ezt a szépséghibát orvosolnia?
26 éves lány vagyok, roaccután kezelés után is visszatérő pattanásokkal küzdök évről évre általában az őszi időszakban visszatérnek, nem értem, most így télen és nyáron is amúgy jobb a helyzet, de ekkor sem tudok alapozó nélkül közlekedni, mert nem múlt el nyom nélkül (heg, piros foltok) a gyulladt pattanások helye.
Megköszönném, ha valaki aki ebben a cipőben jár, tudna javasolni valamit.
ami nagyon nagyon jó, az a neoplant! natúrkozmetikum, tele természetes anyagokkal, vitaminnal. nagyon szuper!
minden gyógynövényboltban, bioboltban megtalálod. 2675 ft. nagyon lágy krém, és már pár nap után érzed a különbséget. van hozzá arcszesz is neoplant.
Nekem glico-A 12%-os glikolsavas hámlasztót javasolt a bőrgyógyász. 2 hónapja használom, már halványodtak egy kicsit, remélem nyárra elfelejthetem.
Ja, és mellé kötelezővé tette az 50-es, de legalább 30-as fényvédő krémet, azt mondta enélkül semmilyen kezelés nem ér semmit, mert a hegek könnyebben pigmentálódnak és úgy nem múlnak el soha a foltok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!