Te hogy csináljátok? Vagy van még valakinek ilyen problémája?
Figyelt kérdés
jön a nyár,és minden nő szereti mutogatni magát bikiniben. csak van egy gondom, a bikini vonalnál hiába leborotválom 1,2 óra mulva kipattog és az ugy csúnya! ti h tüntetitek el a nem kivánt szőröket pl a bikini vonalatonál h aztán nyugodtan legyek a parton ne zavarjon és ne legyen kipattogva?2013. jún. 4. 14:40
1/6 anonim válasza:
gyantával...én először kozmetikussal gyantáztattam, de azt így netről megtanultam cukorgyantázni és már magamnak csinálom
2/6 anonim válasza:
Én borotvával, de utána valami féle kamillás testápolóval vagy krémmel bekenem, hogy nyugtassa a bőröm. Nekem így nem pattog ki, csak olyan esetben, ha nagyon gyakran kapom le odalent.
3/6 anonim válasza:
Én is borotválom, és ahogy az előttem szóló, én is bekenem testápolóval.
4/6 A kérdező kommentje:
szóval testápolózás után nincs esélye annak h kipattog? és a borotva ugye növeli a szőr számok számát,nektek nem gyarapodik egyre jobban?
2013. jún. 4. 18:52
5/6 anonim válasza:
"és a borotva ugye növeli a szőr számok számát"
Ez hülyeség. Gondolkozz.
6/6 A kérdező kommentje:
bocsi.. szőr szálak számát
2013. jún. 5. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!