Kinek volt problémája az epilálással? Hogy oldottátok meg? Mert nekem borzasztóan fájt de találtam egy elég hatásos módszert!
Figyelt kérdés
viszont szivesen kiprobalnak meg egypár dolgot hogy még ennél is jobb legyen !2012. aug. 18. 15:06
1/11 anonim válasza:
Nekem nem fájt sose, nekem azzal van gondom hogy egy lábamat 1 órán keresztül kéne epilálni hogy jó legyen, és marhára nem érek rá ilyesmire. Megoldást is találtam: a borotva.
2/11 anonim válasza:
Nekem is fáj és utána csúnya is.
Ráadásul baromi szőrös a lábam.
Marad a borotva, de attól meg folyton begyullad. Így marad a "csak ha muszáj" verzió.
3/11 anonim válasza:
Nekem mindennel problémám van, a borotvától, gyantától, szőrtelenítő krémtől és az epilátortól is kisebesedik és begyullad a bőröm, már ott tartok, hogy lesz@rom ezt az egész szőrtelenítős macerát. Néha-néha leborotválom magam, ha épp olyanom van, de mire rendbe jön utána a bőröm, addigra a szőr is visszanő, szóval feleslegesnek érzem. Attól még ugyanúgy figyelek a higiéniára, mint mások, nem érzem magam rondábbnak, ápolatlanabbnak stb. ha nem vagyok szőrtelenítve, úgyse mutogatom magam senkinek, sose öltözködtem úgy nyáron se, legfeljebb itthon, az meg kit zavar.
4/11 anonim válasza:
A fájdalmat egy idő után megszokod. Ami még jó lehet, ha kicsit áztatod a lábad, felpuhul a bőröd, így könnyebben kijönnek a szőrszálak, de arra figyelj oda, h. teljesen száraz legyen a bőröd, amikor nekiállsz. Ezen segíthet egy kis hintőpor, mint a gyanta előtt. Én szinte mindenhol az epilátort használom, baromi macerás, órákba telik, ha nincs időm, akkor marad a borotva. De minden szőrtelenítési módszernél, főleg ha érzékeny a bőröd, érdemes gyakran radírozni, h. ne nőjjenek be a szálak, + testápoló a puha bőrért. Macerás dolog nőnek lenni ;P
5/11 anonim válasza:
az első pár használatnál tényleg nagyon fájdalmas, de utána már észre sem veszed:D
én lassan 1 éve csak epilálok és van h 1 hónapig nem kell újra szőrteleníteni:D
6/11 anonim válasza:
De szerencsés vagy:) nekem már 1 hét után bújnak ki a szálak, de télen gyakrabban epilálok és így nyárra kicsit kikopik.
7/11 A kérdező kommentje:
Meleg vizes torolkozovel szokom borogatni es ugy elegge ki lehet birni, de szeretnem a honaljamot is epilalni mivel borotval minden nap kéne es nagyon kippattognak ezert szeretnek talalni vmi praktikat ami enyhiti a fajdalmat,koszi a valaszokat.
2012. aug. 18. 16:47
8/11 anonim válasza:
A hónalj valóban érzékeny terület, figyelj arra, h. kifeszítsd a bőröd, hintőpor, h. ne izzadj, mert ha kicsit összecsípi a bőröd, az nagyon kellemetlen. Még mindig amellett voksolok, h. idő kérdése és könnyeben viseled majd az ezzel járó fájdalmat :)
9/11 TijuMK válasza:
Nekem csak a hónaljamat kell epilálni, mivel a gyantától bevérzik, a borotva meg nem nyerő mert közel van egy anyajegy és Isten ments levágjam. Szóval ez elég kényes terület amúgy is, úgy szoktam hogy felemelem a kezem és hátrafelé nyúlók hogy kifeszüljön a bőr. Két ellentétes irányban nőnek a szálak, mindig a növekedéssel ellentétesen dolgozok, próbálok gyorsan túlenni rajta nem állok meg. Nem is az a baj hogy fáj, inkább kiráz a hideg tőle és tiszta libabőr leszek, ami abból a szempontból nem gond hogy megemelkednek a szálak. Igazából annyit teszek hogy elterelem a gondolataim, bekapcsolok egy jó kis zenét vagy a napi programon töprengek. A művelet után vastagon behintőzöm kamillás hintőporral hogy megnyugodjon. 2 óra múlva nekem már nem is piros és nem is fáj, kb 3 hétig pedig tök sima aztán meg 1 nap alatt minden kinő és kezdhetem előröl -.-"
10/11 A kérdező kommentje:
Ez a gond nálam is megvan mármint az anyajegy... méghozza mindkét felén :/
2012. aug. 18. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!