A ráncok és a mellek szempontjából a legjobb a háton alvás. A fejünket lehet háton fekve oldalra fordítani, vagy az már olyan hatású, mintha oldalt feküdnénk?
mindig oldalt fekszek,nagy melleim vannak,még csak nem is lógnak,szóval semmi bajuk sincs az oldalt fekvéstől,a ráncokért inkább a kort okolnám
régebben én is hallottam hasonlót,de szerintem ostobaság
Lehet, hogy nem sokat használ, de szerintem lehet benne valami. Nekem is az oldalfekvés a kedvencem, de szoktam háton is.
Háton fekve a fejemet fordíthatom oldalra a ráncok szempontjából? :) Mert úgy kényelmesebb lenne.
Hát ez nagyon vicces :)
Ha a melleidet félted, aludjál melltartóban, ha a bőrödet, akkor meg igyál sok vizet és használj arckrémet. Ha össze is gyűrődik a bőröd alvás közben, nem fog úgy maradni, ha fiatal vagy, visszasimul nap közben.
Biztosan fiatalok vagytok előttem szólók, azért nem gondoljátok, hogy ebben van valami ... :)
Ahogy korosodik az ember, tényleg meglátszik a bőrön, hogyan alszol. Kozmetikus tudja igazán, mennyire látszik ez. Aki oldalt alszik, annak a dekoltázsbőrén lesznek hosszú ráncok, ha hason fekszel, az arcod azon fele, ami a párnán fekszik lesz tiszta gyűrődés. Talán most is előfordult már többetekkel, hogy belenyomódott a párna mintája, de ez hamar elmúlik -akkor, amikor fiatal a bőr. Idősebb korban sajnos sokáig megmarad...
Én fodrász vagyok, de sok embernek meg tudom mondani a haj állapotából, hogy hogyan alszik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!