Ajánlanád a gyerekednek, hogy kezdjen szőrteleníteni?
Azokhoz szól a kérdésem, akik szőrtelenítik magukat (láb, hónalj, intim). Ha te kényelmesebbnek/esztétikusabbnak találod a szőrtelenséget, elmondanád a gyereked, amikor kezd nőni a testszőrzete, hogy úgy talán jobb lenne neki is?
Szerinted lennétek olyan jóban, hogy ilyesmiről beszélgessetek?
Szerintem simán..bár lehet, hogy megvárnám, hogy benne mikor merül fel..de, ha Te úgy látod, hogy nagyon aktuális lenne már, akkor szerintem jó ezt megbeszélni. Én anno 12 évesen mondtam anyukámnak, hogy már eléggé látszik a szőröm és zavar, mert már sokan szőrtelenítenek az osztályban. Megnézte, mondta, hogy szerinte is már aktuális és elmagyarázta, hogy mit hogyan csináljak.
24L
Igen, természetesen arra gondoltam, hogy ha látnám, hogy zavarja a dolog, vagy ő kérdezne róla.
Azért egy 11-12 éves kislányt durva lenne a szőrzete miatt piszkálni, van pubertásban elég bajuk amúgy is.
Engem tönkre tett, hogy tizenéves koromban piszkáltak a szőrömmel... Nagyon sötét és erős szőröm van, mondhatom jó kedvem lett tőle, hogy bántottak. Titokba kellett elkezdenem a szőrtelenítést is 12 éves korom körül.
Ha a lányomat zavarná, maximálisan támogatnám és segíteném benne, és rávenném a gyantázásra mindenképpen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!