Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ajánlanád a gyerekednek, hogy...

Ajánlanád a gyerekednek, hogy kezdjen szőrteleníteni?

Figyelt kérdés

Azokhoz szól a kérdésem, akik szőrtelenítik magukat (láb, hónalj, intim). Ha te kényelmesebbnek/esztétikusabbnak találod a szőrtelenséget, elmondanád a gyereked, amikor kezd nőni a testszőrzete, hogy úgy talán jobb lenne neki is?

Szerinted lennétek olyan jóban, hogy ilyesmiről beszélgessetek?

2014. jan. 12. 18:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem azért, mert ez tabu téma lenne, hanem azért, mert amikor elkezd nőni a szőr, akkor még fiatal, nem hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb ebben a korban. Persze ha őt zavarja, segítenék neki.
2014. jan. 12. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:

Szerintem simán..bár lehet, hogy megvárnám, hogy benne mikor merül fel..de, ha Te úgy látod, hogy nagyon aktuális lenne már, akkor szerintem jó ezt megbeszélni. Én anno 12 évesen mondtam anyukámnak, hogy már eléggé látszik a szőröm és zavar, mert már sokan szőrtelenítenek az osztályban. Megnézte, mondta, hogy szerinte is már aktuális és elmagyarázta, hogy mit hogyan csináljak.

24L

2014. jan. 12. 18:44
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen, természetesen arra gondoltam, hogy ha látnám, hogy zavarja a dolog, vagy ő kérdezne róla.

Azért egy 11-12 éves kislányt durva lenne a szőrzete miatt piszkálni, van pubertásban elég bajuk amúgy is.

2014. jan. 12. 18:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ez jogos..bár hozzá tartozik a dologhoz, hogy nálunk anno már 12-13 évesen piszkálódás ment, ha valaki szőrös volt:s
2014. jan. 12. 19:00
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Engem tönkre tett, hogy tizenéves koromban piszkáltak a szőrömmel... Nagyon sötét és erős szőröm van, mondhatom jó kedvem lett tőle, hogy bántottak. Titokba kellett elkezdenem a szőrtelenítést is 12 éves korom körül.

Ha a lányomat zavarná, maximálisan támogatnám és segíteném benne, és rávenném a gyantázásra mindenképpen.

2014. jan. 12. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Alapjáraton úgy vagyok hogy ő érzi mikor kellemetlen. De ilyen 15 éves korára ha durván szőrös lenne szólnék neki hogy kislányom ne legyél már majom. :D
2014. jan. 12. 21:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyok,de gyerekkoromban nagyon korán szőrösödni kezdtem és mivel a többiek még nem,nagyon sokat cikiztek,csúfoltak miatta. Elmondtam anyukámnak,aki szintén ilyen alkat és ő javasolta,hogy van rá megoldás,lehet szőrteleníteni,vagy hajnyíróval rövidre vágni.
2014. jan. 14. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!