A szolárium használat menetét leirná valaki?
Figyelt kérdés
arra gondolok,hogy pl. ha bemegyek az állóba és akkor honnan fogom tudni,hogy mikor jár le az idő,be-e állitják,hogy mit hogyan miképp,szemüveget mindehol van-e,esetleg kérnem kell azt? ilyenekre gondoltam...most fogok menni először és kicsit izgulok2014. jan. 7. 18:31
1/2 anonim válasza:
Én fekvőbe szoktam menni és ahova járok ott beállítják nekem az időt és azt is, hogy pl 5 perc múlva kapcsol be, addig van időm elkészülni.
Ha bekapcsolt, befekszek, én szemüveget nem kaptam, de nyilván becsuktam a szememet :D
A végén pedig a gép magától kikapcsolt, így innen tudtam, hogy vége van :)
2/2 anonim válasza:
én állóba szoktam mennni, önkiszolgáló szoliba, ott úgy van, hogy be kell dobni a pénzt, bemész, van 8 perc vetkőzési idő, ha előbb kész vagy, akkor megnyomsz egy gombot és indul, ha vége van akk meg magától kikapcs. Amúgy ha mész akkor ott biztos megmondják neked hogy hány perc a vetkőzési idő meg ilyenek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!