Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Dr. Kelen szoli előtti és...

Dr. Kelen szoli előtti és utáni krém használata?

Figyelt kérdés
Mármint, ha megyek szoliba kenjem be magam a szoli előtti krémmel, aztán ha kijövök 6-7 perc múlva, kenjem be a szoli utáni krémmel?? vagy hogy:)? Mind a kettő Dr. Kelen termék
2012. jan. 28. 16:25
 1/4 Horváth Ani válasza:
Közvetlen szolizás előtt kell szolikrém, a balzsam meg bőven elég este fürdés után. Az csak ápolja a bőrt. Gondolom kifejezetten szolis bőrre.. Legalábbis én így csinálom.
2012. márc. 28. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
És milyen szoli előtti krémet használsz?? és neked jó:)?
2012. ápr. 4. 13:33
 3/4 anonim ***** válasza:
a szoli utáni krémet felviheted közvetlen a szolizás után is, de ha csak egy óra múlva érsz haza a szalonból és akkor kened fel az is teljesen jó.
2012. máj. 21. 08:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Én Australian Gold krémet használok, szerintem az a legjobb! :) Ezek a Dr. Kelen-es krémek semmit sem érnek, akkor meg minek a felesleges pénzkidobás? Szerintem mindenféleképpen olyan krémet használj, amit lehet kapni a szoliba esetleg ahová jársz. A szolizás előtti krémet közvetlen szolizás előtt, de otthon is felkenheted. Szolizás után 2-3 óráig nem ajánlatos fürödni, ha letelik az a pár óra akkor én a tusolást ajánlom, mert nem áztatod a bőröd. Tusolás után bekened magad a szolizás utáni krémmel(én abból is az Australian Gold-ot használom).Ezekről a krémekről azt kell tudni, hogy sokkal több hatóanyag van bennük, mint egy átlagos testápolóban, tehát jobban hidratál és elősegíti, hogy a szoliban megszerzett színed tovább megmaradjon :)

Sok sikert!

2012. máj. 27. 08:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!