Szolárium használat (gyakoriság)?
Szerintem ez nagyon sok... Még egy "gyakorlott szolisnak" is, aki évek óta jár! :S A bőrrák esélyét igen csak megnöveli, és lehet erre azt mondani, hogy az eseteknek csak 1%-ában terjed tovább belső szervekre, de mi van ha te pont közéjük tartozol... Nem kívánom senkinek, hogy végig kelljen hallgatnia, ahogy kimondják hogy rákos!
Miért akarsz feltétlenül barna lenni?
Lényeg a lényeg szerintem egy agyon fehér bőrű lánynak amúgy sem tesz jót, pláne nem szinte naponta. Mérlegeld melyik a fontosabb... hogy szalagavatón barna legyél, vagy az egészséged?
Van igazsága az előttem szólónak, de azért ne temesd magad. :-))
Mi lenne ha vennél önbarnítós testápolót. Én ezt a Garnier "Nyári tündöklés"-t használom, és nagyon elégedett vagyok vele. 2 fajta erősségben létezik, ha nagyon fehérbőrű vagy, akkor a világosabbat vedd. Soha nem lettem foltos, és nekem az illata is tetszik.
bocsi, lemarad a link:
20:22, neked minimum üzletrészed van egy szolárium szalonban :). A szolárium tényleg nem egészséges, keress rá a neten, ha nem hiszed.
A kérdezőnek: én is használtam korábban mindenféle önbarnítót, amitől itt-ott foltos lettem én is és másnapra a pizsamám is, sőt még napközben a ruháim is, plusz a kis ráncokban megült a krém és csíkos lett.
A Garnier viszont nekem is bejött, jó illata van, könnyen, egyenletesen, vékonyan kenhető, nem lettem sem foltos, sem sárgás, sem csíkos tőle és a ruhámat sem fogta be :). Neked is ajánlom, mert szép színed lehet, de nem károsítja a bőrödet. Mindenképpen néhány nappal korábban kend fel (mondjuk először csak valami nem láthtó helyre), így, ha mégsem vagy elégedett, nem rontja el a kedved a nagy napra!
20:22 Ha a netnek és a médiának nem hiszel, akkor menj be a legközelebbi bőrgyógyászatra és kérdezd meg hasznos e ha az ember két naponta szolizik, még ha csak 5 percre is!?
Friss levegőn is jó kint lenni, 40 fokban tűző napban még sem egészséges kint tartózkodni a déli órákban!
ha ezt összesen 3ször teszi meg életében, na nekem nemondjátok azt h ez káros.
volt egy barátnőm, akinek még a bőrgyógyásza ajánlotta, hogy ha heti eccer elmegy szoliba akkor az leszárítja a pattanásait, és nemlesz tőle semmi baja, de azért ne csinálja ezt élete végéig, csak alkalmanként, "kúraszerűen"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!