Szolárium használat (gyakoriság)?
én is jártam már heti 3x 9-9-9percre, meg lett az alapszínem, amit szerettem volna, de persze nem minden 7en mentem heti 3x, volt hogy heti 2x vtam. Mostanában már csak heti 1x megyek és 8 percre állóba(ami erősebb). A srác aki ott dolgozik rendes és mondta a múltkor, hogy 1 napot jó kihagyni, pihentetni a bőrt, szóval hétfőn kedden szerdán ne menj egymás után, mert az télleg nem tesz jót neki, BÁR ha arra gondolunk, hogy aki nyaraláskor 6napot is napon tölt, akkor mi van? SEMMI.. De a szoli meg már annyira nem káros mint a napsugárzás..
Szerintem szoliz, csak 2naponta tedd, ne pedig minden nap! Aztán úgysem akarod folytatni, azt írtad. Szalagavatódon meg nézz ki úgy, ahogy szeretnél:) Csak aztán vigyázz, hogy ha mégis barnítókrémezel, hogy mondjuk a keringős hófehér ruhádra ne izzadd rá a barnítőkrémet:S:S:S ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!