Lányok akik levágatták a hajukat rövidre vagy csak rövidebbre. Megbántátok?
Figyelt kérdés
Nagyon rövidre vagy csak látványosan rövidebbre vágattátok a hajatokat, akkor megbántátok? Ha igen akkor miért, és ha nem akkor miért nem?2013. dec. 28. 21:18
11/12 anonim válasza:
Nekem is kb.derékig érő hajam volt és levágattam(az unokatesómmal) vállig érőre!Elsőnek fura volt aztán pedig egyre jobban megbántam!Ráadásul az egyik oldal hosszabb lett,mint a másik!De mostanra már kicsit javult és nőtt is!Most növesztem a hajam...és talán fenékig érőre,amely már régi vágyam volt.A rövid haj pártiból hosszú haj pártis lettem!
12/12 anonim válasza:
Mindenki azzal jött, hogy sokkal jobban áll nekem a rövid haj, de én csakazértis növesztettem...egy darabig :D Aztán egy szép napon gondoltam egyet, és ledúrattam a fodrászommal pixire. Azóta is imádom. Minden nap máshogyan lövöm be :D
Az viszont tényleg igaz, hogy havonta esedékes egy igazítás, ha jól akar kinézni az ember lánya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!