Próbálta már valaki a Fulfix hajhullás ellen szert?
Amúgy a weboldaluk lapalján van egy nem épp szimpi mondat: 2013 FulFix Complex. Minden Jog Fenntartva.
Ezzel mintha azt mondanák, hogy joguk van átverni az embereket.
Több webcímen is megtalálható ugyanez a fulfix nevű termék és sehol elérhetőségi cím nincs semmilyen adat. Ha én találtam volna fel dicsekednék a nevemmel az üzleti címemmel a TV-ék örömmel fogadnánakhiszen szenzáció lenne 2000 év után ezt a kínos kérdést rendezte végre valaki.
Itt írnak erről konkrétumokat:
Heló.
Olvastam akérdésed és kommenteket is.
Nálunk édesanyámnak volt sok gondja a hajvesztéssel.
És ő azt hiszem ezt a szert használja: [link]
Azóta megerősödött haja és új hajszálak is megjelentek az elevesztettek helyén.
Holnapra többet fogok tudni írni.
De tapsztalásom szerint eza szer, hatékony ;)
Ez az egész egy nagy KAMU! Ahogy korábban leírták, ez egy hatalmas átverés, és a mögötte álló embereken kívül senki nem jár jól. Valójában csak néhány termék tudott klinikai bizonyosság mellett valós eredményeket produkálni, ám ezeknek mind van mellékhatása! Szomorú, hogy pont az elkeseredett embereket használják ki.
Akinek hajhullás gondja van, a következőket javaslom (természetesen ingyen):
1. Derítse ki az okát a hullásnak (jobb ezt szakemberre bízni).
2. Táplálkozzon egészségesen, igyon sok folyadékot.
3. NE dohányozzon!
4. Kímélő samponokat használjon.
5. Kerülje a haj formázását (festés, dauer, zselé).
Ez egy hatalmas KAMU. Mondom, miért:
1. A [link] weboldalon alul minden újratöltésnél (vagyis én privát üzemmódban próbáltam, ahol nincs cookie) 8, majd 7, majd 6 kedvezményes csomagot ír lent egy csíkban, persze mindig máshonnan rendelik (ezt is feltüntetik).
2. A dolog pszichológiája úgy fest, hogy hónapok után derül ki, hogy nem használt, és akkor sem tudsz hova véleményezni, így az új balekok elé nem kerül az infó, hacsak rá nem keresnek. De már úgyis nagyon keveseknek lesz kedve időt és energiát fecsérelni arra, hogy valahol véleményt tegyenek közzé róla. Közben pedig minden látogató azt látja, hogy már csak 8, 7, 6 kedvezményes árú csomag maradt. HA-HA...
Egyébként angol nyelvű vélemények szerint is scam, teljesen hasztalan. Ergo a hairexpert.info is kamu. Mondjuk ránézésre is, nincs rajta semmi hitelesség, csak néhány logó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!