Próbálta már valaki a Fulfix hajhullás ellen szert?
Fuflix átverés is lehetne a címe.
1. Gugli képkereső minden képet megtalált külföldi oldalakon, akik a fulfixen magyarként vannak feltüntetve.
2. SGS tanúsítványokra rákerestem, mindkettőre "no records were found" eredményt adott
3. panamában bejegyzett domain, na ott reklamáljon aki tud!
4. Valós cég elérhetőség és név nincs megadva.
Szóval lehúzás az egész, remélem egyszer elkapják a fickót.
Elég hasznos volt amit itt olvastam. Én már rendeltem hasonlót mert hormonális betegség miatt eleve folyamatos hajhullásom van. [link]
innen rendeltem, biztosra mondhatom, h jó, mondjuk akkor még ecsetelős verzióban volt, de 2 hónap után dús lett a hajam, újra nőtt és teli voltam baby hajjal, meg megállt a hajhullás is, bár ezek mellett együttesen használtam a herbária sampon, hajbalzsamot. Ajánlom, h próbáld ki ezt! (nem reklámozó vagyok :) )
Sziasztok
Sztem is kamu . A facebookos oldalon volt egy felhasználó aki angolul írta a kövit: ez egy csalás ne higyetek nekik , csak illatos víz. Ezt am gyorsan is törölték...
KAMU KAMU KAMU
Egy közeli hozzátartozóm aki kevésbé ért a számítógépekhez megkért hogy segítsek neki rendelni ebből a termékből. Szerencsére én egy fokkal rutinosabb internetező vagyok és feltűnt pár furcsaság. Találkoztam már ilyen átveréssel ezért rászántam 15 percet. Keresgéltem, megnéztem pár fórumot és itt az eredmény. Rendre az angol, magyar, görög, holland, bolgár, román, szlovák, svéd, olasz, francia, és német weboldal. Aki nemhiszi hogy átverés tekerjen mindegyik lap aljára, hasonlítsa össze az ál facebook kommenteket, ugyan az a kép, ugyan az a szöveg (nyílván az országnak megfelelő nyelven) csak a név változik. Egy további kicsit morbid bizonyíték hogy az egyik kommentelő fényképe egy 2012 végén elítélt pedofilt ábrázol (utolsó link). Összegyűjtöttem továbbá a különböző országokhoz tartozó ajánlásokat, Érdemes párat megnézni, ugyan az a fénykép, ugyan az a sztori, csak a fényképhez csatolt kép és a nyelv változik. Erről ennyit.
Ma jött meg az egy doboz Fulfix, amit rendeltem! Nos, nekem kicsit màr alapból sántított a weboldal is...de gondoltam ez biztos tuti jò. Mikor kibontottam eme csodaszer csomagolàsàt, folyadékcseppek voltak az àtlàtszó kupak belső falàn, mint kiderült lazàn volt ràtekerve a spray fej! Pfff. Ennyi erővel színezett és illatosított víz is lehet benne...
Semmi minőséget garantàló tapasztalatom nem volt. Se letéphető zàrófólia,hogy legalàbb higgyem,hogy én bontom ki előszőr! Sem egy hivatalos hasznàlati útmutató...SEMMI. EZ SZERINTEM IS KAMU!!!!!!
Ezt,azelőtt írom,hogy gondoltam ma mindjàrt el is kezdem hasznàlni,de előtte még1x utánajàrok annak,hogy mit is akarok a fejemre permetezni...és akkor olvastam a csak negatív kommenteket róla!
Most ott tartok,hogy 10600 forintom bánja és nem merem még csak kipróbálni sem,mert abban sem lehetek biztos ,hogy egyántalán milyen összetételű vegyszer van a flakonban.
A weboldalukon is túl szép minden, túl szépen fogalmaznak...stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!