Hajhullás ellen tippek?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Gyönyörű dús és vastag szálú hajam volt. Aztán úgy 5-6 éve elvékonyodtak a hajszálaim, ez még nem is volt olyan nagy gond. Kb. fél éve pedig elkezdett hullani a hajam, nem kicsit. Nagyon ritkán fordult elő, hogy kihullott volna egy szál hajam is. Most meg szinte csomókban potyog... És még hadd tegyem hozzá, hogy 5 éve kb. pikkelysömör borítja szinte az egész fejbőröm... Tudna nekem valaki valamilyen hasznos házi tippet adni hajhullás ellen?! Esetleg valami gyógyszert vagy hasonlót2013. szept. 30. 10:15
1/4 anonim válasza:
Valószínű, hogy valamilyen gyulladás lehet a szervezetedben, keresd fel a háziorvosodat ezzel!
Nekem is ez volt, kiderült, hogy a mandulámmal volt gond, kivették, el is múlt a túlzott hajhullás :)
2/4 anonim válasza:
Nekem fogínygyulladástól hullott nagyon a hajam.
3/4 anonim válasza:
Elsőként menj el fodrászhoz, ritkítsa meg, vágjon belőle. Ez 99%, hogy használ.
Ha nem: orvos, mert akkor tényleg valami gyulladásod lehet.
4/4 anonim válasza:
A pikkelysömör maga okozhat hajhullást, úgyhogy szerintem ezzel kell hozzáértő orvoshoz fordulnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!