Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Próbálta már valaki a Fulfix...

Próbálta már valaki a Fulfix hajhullás ellen szert?

Figyelt kérdés
Milyen eredménnyel? Mennyibe kerül? Sehol se látok árat!

2013. dec. 3. 22:15
1 2 3 4
 21/35 John42 válasza:

Ezeket a vitaminokat egy multicomplex csomag tartalmazza illetve különbség megvehető olcsóbb. Hazug ez a véleményem! NINCS CÍM, KAPCSOLAT CÍM, stb... Ha igaz termék, akkor büszkén vállalja magát a cég. GONDOLD MEG MÁR, EZ EGY MINDEN TÉVÉN KÖZZÉ TETT TÉMA LENNE.

ANNYI TELJES ELÉRHETŐSÉGET TARTALMAZÓ TERMÉK VAN? ILYEN CÉGEKKEL, CSAK A VAKOK VESZIK FÖL A KAPCSOLATOT. Látom még nem fáztál rá.

A KÖZZÉ TETT CÍMEN NINCS SEMMI!!!!

EZ AZ: FulFix LLC

445 Park Avenue, New York City, 10022

Kicsit se gyanús az ég áldjon meg.

2014. jan. 18. 19:27
 22/35 John42 válasza:

MIKOR ÉRJÜK EL VÉGRE: NINCS CÍM NEM ÉRDEKEL!!!!!!!!!!!!!!

ISMÉTLEM BÜSZKE LENNÉK HA ILYEN CSÚCS TERMÉKEM LENNE!!!!!!!

2014. jan. 18. 19:32
 23/35 John42 válasza:

ITT AZ OLDAL ÉRTÉKELÉSE:

[link]

2014. jan. 18. 19:38
 24/35 anonim válasza:
22%
18-aska, igazi sötét f.kalap vagy, az ilyen atombuta primitív birkák miatt él és virul a szélhámosipar. Gratulálok és további jó rendelést kívánok!!!
2014. febr. 10. 12:08
 25/35 John42 válasza:
100%

A céget múlt év vége felé alapították ennyi idő alatt ha ennek szernek van tényleges valamire való hatása, akkor az már világ szenzáció lenne nem gondoljátok? ELSŐ TÉNY:

AZ NEM FURCSA, HOGY ILYEN SZENZÁCIÓ MÖGÖTT semmilyen elérhető adat nincs!! (Sokan büszkélkednének vele és mutatnák magukat). A tanúsítványok linkre kattintottam egyik linken a nevét sem említik. ABSZOLÚT KAMU BLÖFF ÁTVERÉS. Legalábbis a fentiekből nekem ez a sommás következtetésem, ha kiderülne, hogy tévedtem, nagyon örülnék, hiszen a férfiak gondja a világon megoldódna. De javaslom elérhető adatok nélkül, miért vesztek valamit is meg. Ha JÓ VALAMI az mögé áll az én logikám szerint, másfelől TÖRVÉNYTELEN ISMERETLENÜL KERESKEDNI.

2014. febr. 20. 11:38
 26/35 anonim válasza:
Olvasgattam én is erről a csodaszerről, de csak azért mert szembejött velem a közösségi oldalon. Kíváncsi voltam a véleményekre...Nos, nem szeretnék reklámozni, de én évek óta Ilcsi néni hajnövesztő készítményét használom, és csupa jót tudok róla mondani. Ellene szól, hogy csak kozmetikusnál vagy fodrásznál lehet rendelni, de a hatás nem marad el, és ez biztos nem kamu, hiszen bevált márkáról beszélünk! Aki ismeri a termékeit annak nem okoz csalódást, használata egyszerű és kb 1 hónap után észrevehető a hatás, és még a szaga sem rossz (mert a legtöbb hajszesznek igen).Az ára 5-6ezer Ft közt mozog.Mindenkinek ajánlom!
2014. máj. 13. 10:16
 27/35 anonim ***** válasza:
2014. máj. 13. 22:15
 28/35 anonim válasza:
Szerintem ez kamu.. Ha hajat akarsz növeszteni, akkor a ricinus olajos pakolást tudom ajánlani... Patikában 2 dl ricinus olaj kb hétszáz forint körül mozog... Neten is jó recepteket lehet találni a ricinusos pakolásról és mióta azt használom nagyon sokat nőtt és erősödött a hajam...
2014. júl. 11. 22:03
 29/35 anonim válasza:
Google hirdetésre véletlenül rákattintottam, pont ez a FulFix oldal jött be. Páromat érinti téma, tehát elolvastam, hátha ez jó lenne neki. De nem szeretek ismeretlen terméket vásárolni. Így a facebookos kommentekhez akartam írni, természetesen nem lehetett elküldeni. Gondoltam rákeresek facen pár emberre akik ott kommenteltek, ahogy ti, úgy én sem találtam senkit. Ezek után keresgéltem, hogy mit lehet tudni a termékről, és a Google ide vezetett egyből! Nos, ami túl szép, hogy igaz legyen, az nem is. Apropó az ottani kommentek dátuma mindennap változik, szóval én is csak azt hiszem: KAMU!
2014. júl. 18. 18:12
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Itt van még egy:

[link]

A hajnövesztőtől már csak a faroknövesztőből van több.

Célszerű mindkettőt egyszerre használni, akkor ugyanis a bokáig lógó farkat a földig lógó hajjal rá lehet kötnia combra így elkerülhető az orrabukás.

2014. júl. 18. 22:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!