Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az esemény utáni tabletta...

Az esemény utáni tabletta kiválthat az arcon gyulladt pattanásokat? Bővebben alul!

Figyelt kérdés
1,5 évig szedtem fogamzásgátlót, majd abbahagytam (Cypromix). Utána nem volt problémám. Rá félé évre vettem be eseményutánit. Esetleg hormon zavar lehet emiatt?
2013. dec. 2. 19:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen,természetesen lehet kiváltó oka.
2013. dec. 3. 06:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Én 3 hónapja vettem be, lehetséges, hogy ettől még mindig jönnek ki rajtam újak? Mert folyamatosan jelennek meg :/
2013. dec. 3. 18:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Sajnos nekem is ez a problémám,hogy a tabletta szedését követöen pár hétre többször jött ki pattanásom most is még..ami azt jelenti,hogy 2honap telt el.De mennyi idö mig visszaáll a régi "kerék vágásba"?
2017. júl. 4. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!