Így jót teszek a hajamnak? Ha egy héten csak egyszer mosom meg és teával öblítem le, használok rá mindennap hajvizet és hajolajat és nem fésülködök?
Figyelt kérdés
2013. nov. 27. 11:06
1/7 anonim válasza:
Hát ez konkrétan az én hajamat kinyírná.
Főleg a mindennapos olajozás és a fésülködés hiánya, de NEM árultad el, hogy milyen típusú hajra végzed mindezt.
2/7 A kérdező kommentje:
Miért nyírná ki? Száraz, göndör hajam van...
2013. nov. 27. 11:19
3/7 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a hajad.
A teával öblítés az jó és én is szoktam minden nap hajolajjal kenni. Hajvíz? Mármint minden egyes nap leöblíted valamivel? Én ezt kihagynám a helyedben. Miért nem fésülködsz? Nem zavar hogy kócos leszel egy idő után?
A heti 1x-i hajmosás jó, ha nem zsírosodik a hajad. Én heti 2x mosom, mert a 3. nap már nagyon zsíros.
4/7 anonim válasza:
Na, végre több infó a hajadról. A fésülködést így már megértem :)
5/7 anonim válasza:
"Miért nyírná ki?"
Talán mert az ÉN hajam nem göndör és száraz?
7/7 anonim válasza:
Köszi a linket. Én úgy tudom, hogy ez hajszesz és hajmosás után kell használni. Nekem is volt ilyenem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!