Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha mindennap vízzel leöblítem...

Ha mindennap vízzel leöblítem a hajam az roncsolja?

Figyelt kérdés
Sima vizre gondolok sampon neljul, vagy almaecetes viz, h a napi por es szennytol megovjam. vagy baromsag?!
2013. okt. 25. 14:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Sima víztől a vízkő a hajadon is lerakódik, fénytelen lesz.

Almaecetes víz még talán oké, de szerintem feleslegesen terhelnéd a fejbőrödet.

2013. okt. 25. 14:18
 2/6 A kérdező kommentje:
koszi. de olyan zsiros mar de nem akarom megmosmi mert szerda este mostam meg utoljara..
2013. okt. 25. 14:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Miért nem lehet használni azt a nyamvadt keresőt? Hetente legalább 3 alkalommal megkérdezi valaki ugyanezt. -.-"

Igen, roncsolja, mert a víz is szárít, lerakódik a vízkő, kiszárad a fejbőr is könnyen, ha nem szárítod, az a baj, ha pedig mindig megszárítod, attól megy tönkre.

Ráadásul a zsírt nem oldja a víz, a koszt nem mossa le, mert ami szmog meg dzsuva rárakódik a szimpla, nem nagyvárosi levegőből is, ahhoz édeskevés. Ha használsz rá valami formázószert, azt pedig végképp nem hozza le. Felgyűlik a hajadon az is, elnehezíti, zsírosítja, és a fejbőrt is irritálja, amitől még zsírosabb, esetleg még korpás is lesz. Ha már zsíros, akkor mosd meg samponnal, vannak bio és kímélő samponok is, de a koszt akkor is le kell szedni, mert egyébként lerakódik a párnádra, és utána még rondán pattanásos is leszel miatta.

Ha ritkábban akarod mosni, akkor használj szárazsampont két mosás között, ki lehet vele húzni 2-3 napot, de semmi baja nem lesz attól se a fejbőrödnek, se a hajadnak, ha megfelelő samponnal heti kétszer, szükség esetén akár minden nap megmosod.

2013. okt. 25. 15:23
 4/6 anonim ***** válasza:
ha csak sima vízzel leöblíted attól még nem lesz kevésbé zsíros.... talán a port valamennyire kiveszi de azt a zsírt ami a hajad tövében volt még el is oszlatja az egész hajtömegedre és akkor már végképp rosszul fog kinézni...
2013. okt. 25. 15:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi. Bocsi, kerestem de tényleg nem találtam.. Oké, oké. Csak én még nem találtam meg a megfelelő sampont magamnak amitől 3napot kihúzhatna a hajam..
2013. okt. 25. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Gyerekek, száááraz sampon, a legjobb dolog a világon, én nem értem miért nem használja mindenki.:D

Dm, Stella márka, 600 forint, portállagú szárazsampont keress, hengeralakú fehér dobozban.

Iszonyat jó.

2013. okt. 25. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!