Ha mindennap vízzel leöblítem a hajam az roncsolja?
Sima víztől a vízkő a hajadon is lerakódik, fénytelen lesz.
Almaecetes víz még talán oké, de szerintem feleslegesen terhelnéd a fejbőrödet.
Miért nem lehet használni azt a nyamvadt keresőt? Hetente legalább 3 alkalommal megkérdezi valaki ugyanezt. -.-"
Igen, roncsolja, mert a víz is szárít, lerakódik a vízkő, kiszárad a fejbőr is könnyen, ha nem szárítod, az a baj, ha pedig mindig megszárítod, attól megy tönkre.
Ráadásul a zsírt nem oldja a víz, a koszt nem mossa le, mert ami szmog meg dzsuva rárakódik a szimpla, nem nagyvárosi levegőből is, ahhoz édeskevés. Ha használsz rá valami formázószert, azt pedig végképp nem hozza le. Felgyűlik a hajadon az is, elnehezíti, zsírosítja, és a fejbőrt is irritálja, amitől még zsírosabb, esetleg még korpás is lesz. Ha már zsíros, akkor mosd meg samponnal, vannak bio és kímélő samponok is, de a koszt akkor is le kell szedni, mert egyébként lerakódik a párnádra, és utána még rondán pattanásos is leszel miatta.
Ha ritkábban akarod mosni, akkor használj szárazsampont két mosás között, ki lehet vele húzni 2-3 napot, de semmi baja nem lesz attól se a fejbőrödnek, se a hajadnak, ha megfelelő samponnal heti kétszer, szükség esetén akár minden nap megmosod.
Gyerekek, száááraz sampon, a legjobb dolog a világon, én nem értem miért nem használja mindenki.:D
Dm, Stella márka, 600 forint, portállagú szárazsampont keress, hengeralakú fehér dobozban.
Iszonyat jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!