Az gáz hogyha nem fésülködök és nem használok sampont? 14/l
Figyelt kérdés
mert kezd rasztásodni de n sem néz ki rosszul! olyan mintha életre kelt volna a saját hajam. már eltünk személyek is lehetnek benne! (by: szjg)2013. jún. 14. 21:37
3/18 anonim válasza:
14/L és erre Ricsi te vagy az? :D
4/18 anonim válasza:
szjg b*zik..szjg b*zik mindenütt
6/18 anonim válasza:
Igénytelen.Ráadásul 14 évesen.Mi lesz a következő nem fogsz fürödni?
7/18 anonim válasza:
Én kb. fél évig nem fésülködtem (13/L) és nekem nem rasztásodott, persze sokkal szebb a hajam most, hogy már mindennap megfésülöm a hajam.
De várj... nem használsz sampont?! Ez azt jelenti, hogy hajat se mosol? Na az viszont nagyon gáz szerintem (nem mintha az ésszerű lenne, hogy nem fésülködsz, de...).
Azt ajánlom egyébként, hogy igenis fésülködj és használj sampont (?), mert később megbánhatod, hogy rasztás a hajad! Mi van, ha akkor már nem fog tetszeni? Akkor levágatod?
8/18 A kérdező kommentje:
de meg mosom a hajam csak nem használom sampont
2013. jún. 16. 17:51
9/18 A kérdező kommentje:
amugy nem olvastam az szjg-t!
2013. jún. 16. 17:51
10/18 anonim válasza:
akkor miért írod oda, hogy by szjg? te hazudós kis szjg b*zi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!