Csúnya, ha nem használok alapozót, csak hidratáló krémet ezentúl? Milyen krémet használjak?
Kb 14 éves korom óta (azaz 5 éve) alapozom az arcom, mert sok rajta az anyajegy és egyenetlen színű. Azonban már nem marad meg rajta, mert annyira száraz és fullasztónak érzem egyszerűen a sminket magamon, alig várom mindig, hogy lemossam. Anyu szerint nem néz ki jól, hogy nem használok alapozót, mert sápadt vagyok így, de egyszerűen elegem van a sminkből, hogy mindig foltos lesz, meg elkenődik, meg szárítja a bőröm.
Tanácsot szeretnék kérni, hogy NAGYON SZÁRAZ, EGYENETLEN SZÍNŰ, FEHÉR bőrre milyen jó hidratáló krémet vegyek, amitől szép lesz a bőröm és nem túl matt? Lehetőleg 2500 Ft alatt szeretnék venni.
Nem káros a jó minőségű alapozó, sőt van amelyik hidratál is..
Kozmetikustól lenne érdemes megkérdezni, mit ajánlana a te bőrtípusodra. Én Belicot használok, viszonylag drágább biokozmetikum, nekem maximálisan bevált.
Fontos lenne még odafigyelned arra, hogy megfelelő folyadékot iszol és zöldséget gyümölcsöt eszel, változatos étrend.
Köszi! Majd biztos visszatérek az alapozóra valamikor, de most már csak akkor, ha nagyon muszáj, nem minden napra. Elég fehér a bőröm, nincsenek pattanásaim, bőrhibák és a kozmetikus is mondta, hogy erre a babaarcra nem kéne festék, mert elkezd majd öregedni.
Most meg jól kiszáradt, valahogy meg kell szépíteni, helyrehozni, hogy smink nélkül is szép legyen, mert nem akarok majd 20 évesen úgy kinézni, mint valami 40 éves.
Na bocsi, amúgy nem úgy értem, hogy egy 40 éves öreg, mert sokan jobban néznek ki, mint a tizenévesek, csak értitek..pl. csomóan szétszolizzák a fejüket, mert a barna bőr mennyire szexi, meg legyen tökéletesen lesminkelve az arc mindennap, mert anélkül úgy gondolják, nem szépek és ez egy idő után kiül az arcra, még ha fiatal is.
Én is kezdtem elkövetni ezt a hibát, hogy nem megyek ki lealapozott és szétsminkelt arc nélkül az utcára, de most már elegem van ebből, teljesen elvesznek az igazi arcvonásaim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!