Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hidratáló arckrémet...

Milyen hidratáló arckrémet használjak?

Figyelt kérdés

Elég problémás a bőröm, értem ez alatt azt, hogy mosás után szinte hámlik, olyan száraz, de fél óra múlva már durván zsíros. Jelenleg nem használok hidratálót, mert már próbáltam sokat, de a legtöbb csípett, kipirosodott tőle a bőröm, és nem szívódott be rendesen. Nyáron még nem is érzem annyira, hogy hiányozna a hidratálás (akkor sem ártana), de most hogy egyre hidegebb van, néha már szinte fáj a bőröm. Tehát száraznak érzem, de zsírosnak néz ki meg végül is az is. :/ Ja és még tár pórusú is a bőröm.

Valaki tudna ajánlani valamit?

2012. nov. 1. 23:19
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem kombinált bőröm van, általában zsíros, bár így hűvösebb időben nem annyira az. A hidegtől viszont nekem is szárad, és hámlik elég sok helyen. Napközben egy egyszerű mattító krémet használok (Essence My Skin mattító krém), amit nyáron végig használtam. Nappal elég sminkalapnak, éjszakára viszont táplálóbb krémet használok. A L'Oreal NutriGold nappali változatát. Ez elég sűrű, és nagyon keveset kell belőle használnom, szépen elolvad a bőrömön, és reggelre beszívódik. Nappal viszont nem szívódik be elég hamar, átfényesítené a sminkemet. Mióta ezt a kombót használom nem hámlik a bőröm szerencsére. A tág pórusokra ajánlom a teafaolajat. Mikor tonikozod a bőröd, a vattakorongra a tonik mellé csepegtess néhány cseppet. Ez nyugtatja a bőrt, jó a pattanások ellen is, és nekem nagyon szépen összehúzta a pórusaimat. Természetesen nem tűntek el teljesen, de sokkal jobb a helyzet.
2012. nov. 2. 00:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy válaszoltál, ment a zöld kéz. :) Ki fogom próbálni ezeket a dolgokat, hátha beválnak nekem is.
2012. nov. 2. 00:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is kipróbáltam mindent, nekem semmi nem jött be, aztán sok évig csak vízzel mostam az arcom, csak mikor nagyon kivolt száradva az arcom akkor kentem be garnierrel, de attól is nagyon fájt, csípett az arcom. Kb egy hete használok kókuszzsírt minden lefekvéskor, nagyon jó, tisztább lett az arcom, kisimultam, és nem száraz, nem zsíros mostmár az arcom, csak ajánlani tudom. Semmi mást nem használok mellé. Nap közben is lehet használni, tulajdonképpen bármelyik testrészen:)
2012. nov. 2. 08:19
 4/8 A kérdező kommentje:

Én nem merem csak simán vízzel mosni az arcom, mert még akkor is teli leszek ragyával, ha az arclemosó mellett nem használok néha arcradírt is. :S Bele sem merek gondolni, hogy néznék ki, ha nem jönne le minden reggel-este az a zsírréteg az arcomról (sima vízzel nekem nem jön le).

Azt a kókuszzsírt viszont lehet kipróbálom.

Köszi, hogy írtál. :)

2012. nov. 2. 12:21
 5/8 anonim ***** válasza:

én a sószappant ajánlanám neked, ami ugyan nem válasz a kérdésedre, de az kimondottan kombinált bőrre való. én innen szoktam rendelni, de csomó webáruházban árulják:

[link]

éjszakára bátran használhatsz zsírosabb krémet, ha utána reggel megmosod ezzel a sószappan, az lehozza a zsírt!

2012. nov. 2. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:

De sok érdekes dolgot tudtok írni. Én meg már azt hittem, hogy reménytelen a helyzetem. Köszönöm a válaszokat. :)

Sószappanról sem hallottam még, de biztosan jó lenne az én bőrömre is. Ki fogom próbálni. :)

2012. nov. 3. 20:22
 7/8 anonim ***** válasza:
a sószappan ne úgy képzeld el, mint egy sima szappan, bár úgy néz ki, de nem habzik egyáltalán, ezért nem is szárítja a bőrt, és tényleg atom sós. a tengervíz is jót tesz a kombinált bőrnek. utána extra jó puha és tiszta lesz a bőr.
2012. nov. 3. 20:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Tengervíztől tényleg szép szokott lenni a bőröm. Kipróbálom már ezt a sószappant. :D
2012. nov. 4. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!