Mindenkinek a természetes hajszíne áll a legjobban?
Nem.
Nekem például a természetes aranyszőke, és most kicsit ki van világosítva (kb két árnyalat), és most sokkalta jobb. :)
Az emberek 75%ának eléggé "döglött" hajszíne van, vagy bénán őszül, vagy nem illik az arcához.
Hajfestést is lehet jól csinálni, a lényeg, hogy nem kell drasztikus változásban gondolkozni.
Nekem egészséges hosszú szőkésbarna hajam van
Természetes, jól áll (néztem photoshopba sötétebbet világosabbat de egyik sem volt az igazi.) Szóval én természetespárti vagyok, persze ha valakit megszoktam festetten furcsán hat a természetes színe. Ez amúgy "döglöttszín" vagy seszín?
Nem mindenkinek, teljesen egyénfüggő.
Off: utolsó! Nekem is olyan hajszínem van, mint neked. Ezt seszínnek is nevezik. Rosszabb napjaimon utálom, hogy se szőke nem vagyok se barna, de sosem mertem még belevágni a festésbe. Mert ha elkezdi az ember, akkor nem igazán van visszaút.
De egyébként sok olyan nőt is ismerek, akik mindenáron vissza akarják kapni az eredeti hajszínüket.
Nekem is festett hajam van, ha valaki megtudja, hogy nem természetes a színe, el sem akarja hinni, annyira passzol a szín a bőrömhöz és szememhez. Ez alapján azt gondolom, hogy a kérdésre a válasz:nem, nem áll mindenkinek a lehető legjobban a természetes színe. Persze sokaknak nincs festve, és mégis jól áll nekik.
5# válaszoló, szerintem szép színe van a hajadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!