Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mindenkinek a természetes...

Mindenkinek a természetes hajszíne áll a legjobban?

Figyelt kérdés
2013. nov. 21. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem, nagyon sok mindenkit ismerek, akinek a festett haja sokkal szebb, mint az eredeti. Az más kérdés, hogy a picit roncsolt festett vagy a egészséges eredeti éri-e meg jobban :)
2013. nov. 21. 21:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Nem.

Nekem például a természetes aranyszőke, és most kicsit ki van világosítva (kb két árnyalat), és most sokkalta jobb. :)

2013. nov. 21. 23:09
 3/8 anonim ***** válasza:

Az emberek 75%ának eléggé "döglött" hajszíne van, vagy bénán őszül, vagy nem illik az arcához.

Hajfestést is lehet jól csinálni, a lényeg, hogy nem kell drasztikus változásban gondolkozni.

2013. nov. 22. 00:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tipikus hamvas középbarna hajam van eredetileg, ami az emberek felének legalább. Annyira jellegtelen, semmilyen szín. Szerintem ezt senki nem látja szépnek, és senkinek nem áll olyan kimondottan jól. Voltam már sötétebb barna, szőke, és vörös. Mind fényévekkel jobb volt, mint az eredeti szín. Most úgynevezett "mézborostyán" színű a hajam (világos barna, vöröses fénnyel), a vége pedig világosabb, sötétszőke árnyalat. Mindenki dícséri. A kis szürkésbarnával nem hiszem, hogy ennyi bókot kapnék.
2013. nov. 22. 00:52
 5/8 anonim ***** válasza:

Nekem egészséges hosszú szőkésbarna hajam van

[link]

Természetes, jól áll (néztem photoshopba sötétebbet világosabbat de egyik sem volt az igazi.) Szóval én természetespárti vagyok, persze ha valakit megszoktam festetten furcsán hat a természetes színe. Ez amúgy "döglöttszín" vagy seszín?

2013. nov. 22. 01:18
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem mindenkinek, teljesen egyénfüggő.

Off: utolsó! Nekem is olyan hajszínem van, mint neked. Ezt seszínnek is nevezik. Rosszabb napjaimon utálom, hogy se szőke nem vagyok se barna, de sosem mertem még belevágni a festésbe. Mert ha elkezdi az ember, akkor nem igazán van visszaút.

De egyébként sok olyan nőt is ismerek, akik mindenáron vissza akarják kapni az eredeti hajszínüket.

2013. nov. 22. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Ahhoz képest hogy seszínű mindenki dícséri hogy milyen szép. :D Meg mosolygok rajta mikor festékkel akarnak ehhez hasonló színt elérni.
2013. nov. 22. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is festett hajam van, ha valaki megtudja, hogy nem természetes a színe, el sem akarja hinni, annyira passzol a szín a bőrömhöz és szememhez. Ez alapján azt gondolom, hogy a kérdésre a válasz:nem, nem áll mindenkinek a lehető legjobban a természetes színe. Persze sokaknak nincs festve, és mégis jól áll nekik.

5# válaszoló, szerintem szép színe van a hajadnak.

2013. nov. 22. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!