Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A szilikonos hajvégápolók...

A szilikonos hajvégápolók hosszútávon roncsolják a hajat?

Figyelt kérdés
Pár napja vágattam le a hajamból, mert nagyon töredezett volt. Ma voltam a dm-ben, de sehol nem találtam szilikonmentes hajvégápolót. Megvettem ezt a gliss kur hair repair folyékony hajvégápolót, de sok rosszat olvastam róla, többek között hogy amint abbahagyták a használatát, csak rosszabb lett. Használjam? Régen ricinusolajjal kentem a hajamat, esetleg kompenzálásként használjam mellette? Szeretném megnöveszteni a hajamat de nagyon könnyen törik.

#hajápolás #hajvégápoló #Gliss Kur #szilikonos hajvégápoló
2013. nov. 15. 16:59
 1/2 anonim válasza:

Oktass ki minden szilikonos terméket.

Használd a Syoss 0 silicone termékét balzsammal együtt.

Ricinust a helyedbe nem használnám, írtóra hullott tőle a hajam. Helyette : olivaolaj, tojás, méz és kókuszolajat 1héten 1x rakj fel a hajadra ha teheted minél több időre.

Hajvégápolóként vegyél a gyógyszertárba Argán olajat (kicsit drága 1600 ft körül mozog) de hidd el megéri. Ezen kivül semmi hajvasaló hajgöndörítőt ne használj. Jelen pillanatban én is hajkúrán vagyok. Kitartás!

2013. nov. 15. 19:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Ricinustól nekem is csak hullott. Viszont én szilikonpárti vagyok. Próbáltam a szilikonmentességet, 2 évig, nekem nem vált be. Naponta kellett olajozni a hajam, mindig kiszáradt, nem volt csúnya, de ennyire szép sem, mint most. Sokkal többet kellett vágni belőle, mert a vége mindig elvékonyodott. És hozzátartozik, hogy nem csak szilikon, hanem szulfátmentes termékeket használtam, amik egyáltalán nem szárítanak, mégsem volt megfelelően hidratálva a hajam. A szilikon véd a sérüléstől is.

Én kb. 2-3 éve tértem vissza a szilikonokhoz, mellette persze nagyon vigyázok a hajamra, de sosem volt ilyen szép. Ha igazán hosszú hajat szeretnél, akkor jobb a szilikonos, ha rövidebb, vagy vékonyszálú a hajad, akkor elnehezítheti a szilikon.

2013. nov. 16. 09:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!