Hogyan tudnám a szemem alatti karikákat hosszútávon eltüntetni?
Figyelt kérdés
Ameddig suli időszak volt,nem igazán foglalkoztam vele,mert tudtam,hogy mitől volt. De nyárra se tűntek el a karikák...Nem alszok keveset. 8-10 órát :) Próbáltam már arcmaszkokat,uborkát stb. Korrektort nem tudok használni,mert begyullad az amúgy is érzékeny bőröm :S2013. júl. 12. 22:22
1/2 anonim válasza:
szia nekem is érzékeny a bőröm és nekem szem alatti sötét karikáim vannak és én ricinusolajat használok rá! nemrég kezdtem el használni nem tudom hogy hatásos e de sok helyen olvastam hogy igen!
2/2 anonim válasza:
Iszol eleget? Ha nem, akkor a szemed körül szárad ki először a bőröd, mivel ott a legvékonyabb. Ugyanezért használj szemkörnyék ápolót is, még ha az arcod nem is száraz! + rajtam még az is sokat segített h elkezdtem vastablettát és c vitamint szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!