Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tudnék csinálni, hogy...

Mit tudnék csinálni, hogy kicsit gyorsabban nőjön a hajam?

Figyelt kérdés

14/F és fontos lenne ha kicsit gyorsabban nőne! Valami tanács? valami ami nem káros és szedhetem vagy ilyesmi?

Előre is kösz

2009. nov. 15. 22:09
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%
nekem a a mentolos head&shoulders-től gyorsabban nőtt. de lehet, h véletlen. bár, azóta sem nő olyan gyorsan, és nem is használom már, csak 1 flakonnal volt. most, h mondod, megint veszek :D
2009. nov. 15. 22:30
 2/11 A kérdező kommentje:
nahlátod:Dtudtam én h jól cselekszem:D
2009. nov. 15. 23:00
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Répa és társai. Nem külsőleg alkalmazva! Meg kell enni.
2009. nov. 16. 01:48
 4/11 A kérdező kommentje:
köszíí:D
2009. nov. 16. 10:25
 5/11 anonim ***** válasza:

ha festett szőke a hajad,akkor azzal tudod megnöveszteni,hogy befested pl.barnára :)

nagy dilemma előtt vagyok énis.A barátnőm befestette haját szőkére,nagyon törik mostmár neki,visszafestette barnára és megnőtt.Az is segíthet,ha levágod kicsit,viszont ha a hajszíned szőke,nem garantált,h. megnő

2009. nov. 16. 13:57
 6/11 anonim ***** válasza:

amit az utolso valszolo irt az nagy baromsag!!

mien hueseg ez h a barna haj no a szoke nem? :-?

2009. nov. 16. 22:35
 7/11 A kérdező kommentje:
legalább megpróbált segíteni:) nem így mint ön:)
2009. nov. 17. 14:31
 8/11 anonim válasza:
100%
hm. fodrásztól hallottam meg nagymamám is mondta, hogy napi egy teáskanálnyi élesztő az jót tesz a bőrnek a hajnak. megenni. de ha valaki pl. pattanaásos akkor kis vizbe masszának megcsinálja és felkeni fél óra után lemosni. hajnak meg fényes lesz. nekem mindkettő bevált. barátnőm meg nagyon szereti az élesztőt és napi felet megeszik és segg aláig ér a haja és szép fényes is, nem töredezik stb. bocsi ehez a témához többet írtam és eltértem de a válaszolóknak is tudok ezzel tippet adni
2009. nov. 18. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
milyen élesztő az?:S olyna kajába való? vagy sörélesztő?
2009. nov. 18. 18:02
 10/11 A kérdező kommentje:
gondolom kajába való élesztő:)
2009. nov. 18. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!