Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit kell csinálni vagy mit...

Mit kell csinálni vagy mit kell enni vagy akármi hogy gyorsabban nőjön a hajam?

Figyelt kérdés

Nem vagyok vele megelégedve mert túl lassan nől.Ja és légyszi irjátok meg hogy mennyi idő múlva nől meg egy kb 30 cm-re.

Előreis köszi! :)

2009. ápr. 5. 17:37
 1/5 anonim ***** válasza:
63%
30 cm? Még ha iszol elég mennyiségű vizet, egészségesen táplálkozol, táplálod a hajad, és vigyázol, hogy minél kevesebb kár érje a hajad (szennyeződések, hajszárítás stb), és háromhavonta kicsit nyisszantasz a végéből (hogy felfrissüljön), akkor is kb 20-25 hónap kell, hogy meglegyen a 30 cm. Vagy hajhosszabbítás...
2009. ápr. 5. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Én is evvel a problémával szenvedek. 1 éve nem akar nőni a hajam :( válamig ér..és félévente vágatok azért belölle. Nálam leeht az is a probléma,hogy a hajam nem kap elég táplálékot vagy ilyesmi, enmtudom igazából.Nekem hullámos hajam van és vasalom..heti 1x mikor hajat mosok. Eléggé elvagyok keseredve mert a hajhosszabítás nagyon drága. Talán majd egyszer
2009. ápr. 5. 18:08
 3/5 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem vasalnád egyáltalán, hidd el, gyorsabban nőne.
2009. ápr. 5. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:
90%
Igazából én azért is vasalom mert ha ugy hagyom akkor a hajam ugy néz ki mint egy oroszlán sörény. Pedig rakok rá balzsamot is. Nem tudom mit kéne még csináljak vele. Ha vasalom akkor csak anynival jobb,hogy legalább a válamig ér a hajam.
2009. ápr. 5. 18:16
 5/5 anonim ***** válasza:
97%

Én 23 hónapja növesztem a hajam,tarkósból,most a lapockám aljáig ér.Semmit sem tettem érte,a lehető legtöbb kárt okoztam neki,mégis úgy megnőtt,hogy csak néztem.

De bnőmnek gombából 2 év alatt Revaliddal,majdnem csípőig érő lett:D

2009. ápr. 5. 22:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!