Nem lehet valamit csinálni, hogy kcisit gyorsabban nőjön a hajam?
Figyelt kérdés
persze nem ilyen póthaj meg stb.. hanem nem is tudom.:P
13/L
2010. dec. 11. 10:28
1/6 anonim válasza:
A kovaföld kapszula nagyon hatásos,még a bőröd és a körmeid is szépek lesznek tőle. Olcsóbb,mint a szépségvitaminok, és sokkal jobb is! Fitotékában, drogériákban beszerezhető. Sok ásványi anyagot is tartalmaz! Én egy hét rendszeres szedés után tapasztaltam változást, nem hullott mosáskor a hajam, és a körmeim is erősebbek lettek.
2/6 anonim válasza:
Nekem hajszesz is segített. Hajhullás/méregtelenítés miatt javasolta a fordrászom, egy idő után gyorsabban is nő a hajam.
3/6 anonim válasza:
én egy tuti tippet ajánlok neked,
várj (:
6/6 anonim válasza:
ricinusolaj.
nő tőle a hajad, és egészséges lesz.
nem is olyan drága, gyógyszertárba kb 300 ft.
fellangyosítod, teszel hozzá egy tojást, meg egy piciétolajat, beledörzsölöd a hajadba, alufóliával betekered, törülközővel is betekered, 1 órát áll a hajadon, aztán lemosod, és balzsammal bekened.
tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!