Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nem lehet valamit csinálni,...

Nem lehet valamit csinálni, hogy kcisit gyorsabban nőjön a hajam?

Figyelt kérdés

persze nem ilyen póthaj meg stb.. hanem nem is tudom.:P

13/L

2010. dec. 11. 10:28
 1/6 anonim ***** válasza:
A kovaföld kapszula nagyon hatásos,még a bőröd és a körmeid is szépek lesznek tőle. Olcsóbb,mint a szépségvitaminok, és sokkal jobb is! Fitotékában, drogériákban beszerezhető. Sok ásványi anyagot is tartalmaz! Én egy hét rendszeres szedés után tapasztaltam változást, nem hullott mosáskor a hajam, és a körmeim is erősebbek lettek.
2010. dec. 11. 12:17
 2/6 anonim válasza:
Nekem hajszesz is segített. Hajhullás/méregtelenítés miatt javasolta a fordrászom, egy idő után gyorsabban is nő a hajam.
2010. dec. 11. 19:37
 3/6 anonim ***** válasza:

én egy tuti tippet ajánlok neked,

várj (:

2010. dec. 12. 17:33
 4/6 anonim ***** válasza:
ricinusolaj
2012. jan. 14. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:
utolsó kettőnél a pont:D
2012. márc. 27. 16:18
 6/6 anonim válasza:

ricinusolaj.

nő tőle a hajad, és egészséges lesz.

nem is olyan drága, gyógyszertárba kb 300 ft.

fellangyosítod, teszel hozzá egy tojást, meg egy piciétolajat, beledörzsölöd a hajadba, alufóliával betekered, törülközővel is betekered, 1 órát áll a hajadon, aztán lemosod, és balzsammal bekened.

tökéletes.

2012. jún. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!