Hajfestésben jártasok! Tudnátok segíteni?
Középbarna hajamat szőkére festettem első alkalommal. Sajnos túl szőke lett, sőt inkább sárga. Szeretném visszafesteni barnára. Kérdésem:
1. 24 órán belül lehet-e kétszer festeni a hajat? Csak egyszeri alkalomról van szó.
2. Milyen festéket válasszak? A miről-mire változtatásnál az eredeti hajszínt vegyem figyelembe, vagy a mostani szőkét? Vagy ismer valaki jó márkát ahol a barna árnyalatok szépek?
Köszönöm a segítséget.
Tudom hogy ezt sokszor mondják, de talán érdemes egy fodrászra bízni...egy napon belül nem a legjobb, deee emberfüggő hogy reagál a haj...
és nem tudom...szőkítőport használtál? Azzal egyszer én is túlfestettem, de egy hét múlva már szép színe volt
Külön szőkítóport nem használtam. Sima Syoss hajfestéket vettem, volt rajta kép, barnáról szőkére fest. Rá is volt írva, hogy akár 7 árnyalattal világosabb haj. 25-45 perc hatóidő. Festés kezdetéhez képest 25 perc után mostam le. Simán megvan a 7 árnyalat. Még több is. Totál szőke lett.
Barnára szeretném visszafesteni. Elég lesz sima barna festék vajon? Nem lesz foltos vagy ilyesmi?
7 árnyalat? Azt még nem hallottam, hogy szőkítés nélkül el lehet érni...
Szerintem is érdemes elmenni a fodrászhoz, ő majd felméri a hajad állapotát, mert ugye mindenkinek máshogy reagál a haja, de általában jobb adni neki egy kis időt két festés között.
Nekem szőkítve volt, és amikor vissza akarta maz eredeti barnámat, a fodrász előbb sötétebbet kent rá, és az engedett egy kicsit, bíztam benne :D Mostanra már tökéletes, picit világosabb ugyan a festett rész, de már nem akarom befesteni megint, mindjárt lenő.
Festékben nem tudok segíteni, még sose vettem magamnak, csak extrémszínű szinezőket :D A mostani hajad érdemes figyelembe venni, bár még mindig azt mondom, érdemes elmenni egy fodrászhoz a szép hajszín érdekében :)
1. Igen befestheted, egyszeri alkalomtól nem lesz baj. A fodrászatokban is úgy csinálják, hogy előbb leszívják a sötét hajat, aztán festik rá a kívánt világosabb színt.
2. választhatsz olyat, amilyen tetszik. Valószínűleg kopni fog belőle úgyis, és egy hónap múlva azért újra kell majd festened. (de ha fodrász csinálja akkor is)
megvárhattad volna a 45 perces hatóidőt, és nem lenne sárga :S nem szívta ki eléggé a hajad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!