Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestesben jartasak, esetleg...

Hajfestesben jartasak, esetleg fodraszok segitenetek?

Figyelt kérdés

A lenyeg, hogy jelen pillanatban nagyon vilagos rezvoros hajam van, ilyesmi:

[link]

Most lett festve elotte koktelozva volt, elegge kopik a festes, tenyleg nagyon vilagos. A szin tetszik, de nagyon lebarnultam a nyaron, a borommel nem harmonizal, szeretnek megszabadulni tole.

Maradhatna voroses, csak ne ennyire, de sokat sotetiteni sem akarok, barna/sotetvoros nem akarok lenni.

Hogy szabadulhatnem meg ettol az intenziv szintol koktelozas nelkul?

Mar tobb megoldas eszembe jutott, melyik hasznalhato?

1. colour b4-es szinleszedot rakni ra es befesteni ehhez hasonloval: [link]

2. rakenni szinleszedo nelkul 8-as szinmelysegu hamvasszoket, hatha az kozombositene ezt az eros rezesseget. (ez 9-es rezes).

3. egyeb otlet?

Mindegyik muvelet elott varnek meg 2 hetet, egyreszt hatha kopik kicsit es megszeretem, masreszt nem akarom ilyen hamar gyotorni ismet a hajam, ami egyebkent jo allapotu maradt.

2011. aug. 27. 22:30
 1/1 anonim válasza:
Én biztos az elsőt csinálnám, a másodikból nem tudom biztosra mi sülne ki..
2011. aug. 28. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!