Akik otthon vannak a hajfestesben, segitenetek?
Rovid (fulem ala ero) kozepesen sotet barna hajam van. Mivel az osszefogashoz meg tul rovid, mast meg nem nagyon tudok csinalni vele (a hajpant nem jo..:S), gondoltam befestem egy kicsit. Nem tudom, hogy sotetebbre vagy inkabb vilagosabbra fessem, mint ami most (zold szemem van). Es hogy hogyan. Fodraszhoz nem akarok menni, Nemetben marha draga... Szoval egy bnovel terveztem. :) Ja es olyan festekkel, ami par mosas utan kijon, ha megis hulyen nezne ki. :D
Szoval aki otthon van ebben a hajfestes temaban (netalan fodrasz), az segitene egy kicsit? Meg sose csinaltunk ilyet. :) Nem tesz nagy kart a hajban ugye?
Koszi! :)
szia!
Hát, sokmindentől függ, hogy neked mi áll jól. a zöld szem csak egy dolog. bőrszín is domináns benne.
De egy biztos: a hajadnál világosabb kimosható festékek (még a 24 mosásos), sőt a rendes hajfestékek se fognák be rendesen, kicsit világosítanának csak.
úgyhogy én azt ajánlom, hogy sötétebbet válassz :D vannak nagyon szép sötétbarnák, vöröses sötétbarna, sötétvörös, esetleg fekete. Döntés rajtad áll.
nem fog kárt tenni a hajadban, nagyon nem lehet elrontani :D
Barátnődnek nem ártana egy pici gyakorlat, de szerintem emg fogjátok tudni oldani! Én úgy festettem be barátnőm vállig érő haját, hogy előtte csak láttam hogyan kell csinálni:D
egy kis segítség:
-ha zacskós a festék, akkor csak simán egy tálba öntsétek ki, keverjétek meg kicsit
-ha dobozos, és külön van hozzá a festék és az a fehér izé :D (nemtom a nevét xD) akkor egy tálba öntsétek mindkettőt, keverjétek össze.
(nemtudom Németo-ba milyenek vannak)
-vegyél egy kenőecsetet, vagy kérj kölcsön valakitől
-olvassátok el a használati útmutatót
-tegyél törölközőt a nyakadba, hogy ne legyen festékes a ruhád
-barátnőd vegye fel a kesztyűt, és kezdheti festeni a hajad:) először a választéknál, onnan elindul az egyik irányba, utána a másik oldalt is befesti, csak a tövét először, aztán egyre hátrébb, majd ha a tövével végzett, a végét befesti, rajtahagyjátok ameddig kell, és kész is:)
tanács: ha sokáig tart, mire befesti az egészet, 5-10 perccel kevesebb ideig hagyjátok rajta a hajadon!!
16/L
Petra
Koszi! :)
2.nak: Irtam privatot! :)
Amugy sokkal nehezebb tincseket festeni? Vagy csinaljuk az egeszet egy arnyalattal sotetebbre vagy vilagosabbra?
Ja, es akkor ha egy picit vilagosabbat szeretnek, akkor vegyek sokkal vilagosabb festeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!