Hajfestésben tapasztaltak, főleg szőkítésben ügyesek
segítségét kérném?
Figyelt kérdés
A hajam eddig kb fekete volt de 2 hónapja a fodrász leszívta és 7-8as lettem de ilyen narancssárgás rezes.tegnap vettem loreal 8.1est hogy ne legyen ilyen gusztustalanul vörös a hajam.na de nagyon szürke lettem!sötèt szürkés barnás...mit tegyek hogy szép hanvas szõke legyek??valami jótanács kéne mert ez a színs valami szép..:(
2013. márc. 19. 06:21
1/8 anonim válasza:
Nagyon elcseszted. Szét fog menni a hajad a sok festéstől. Inkább koncentrálj arra, hogy vegyél rá valami nagyon tuti hajbalzsamot, meg Revalidot szedjél hogy megerősödjön újra.
Te jó ég... miért nem beszéltél előtte a fodrászoddal, hogy lehet-e már festeni, illetve hogy mivel.
2013. márc. 19. 08:01
2/8 A kérdező kommentje:
Ugyan miert csesztem volna el? Semmi baja a hajamnak alapbol nagyon dus es eros a szivatas utan is kb semmi baja nem volt.vartam 2honapot es ezert festettem be 8.1el de nem tettem hozz pluszba.oxit szerintem az volt a baj.szoval valaki ha tid segiteni hogy hoy lehetnek vilagos az segithetne..
2013. márc. 19. 09:51
3/8 anonim válasza:
Világosabb úgy lesz ha leszívatod újra, utána pedig rögtön festeni kell, mondjuk valami természetes árnyalattal, ne hamvassal mert az szürke lesz.
2013. márc. 19. 11:59
4/8 anonim válasza:
Miért nem tettél hozzá oxit? Úgy nem lehet hajat festeni.
Nem csak 9es meg 12es oxi van. Ha hármast teszel hozzá az nem ártott volna semmit.
Sajnos nem tudom most mit tehetnél, én a color b4-t javaslom mivel most festetted ezt a hajat, és ez elvileg összehúzza a pigmenteket és ki lehet mosni és elvileg nem is roncsol, nincs benne szőkítő. Talán ezzel el tudnád tüntetni a szürkés barnádat. Ez elég borsos, 3500 ft. De én a helyedben inkább megvenném, nem szőkíteném még egyszer, mert nem marad hajad. Utána pedig ne fesd inkább otthon magadnak, bízd fodrászra továbbra is. Ha mégis otthon szeretnéd, akkor oxi nélkül ne csinálj semmit mert az nem festés. 3mas oxi. Fodrászkellékesben vegyél festéket ne drogériában.Ott pedig mondd el hogy konkrétan mit akarsz, mi a cél.
2013. márc. 19. 13:43
5/8 A kérdező kommentje:
Nem sajat magam festem hanem van ket segito barat akik jartasak a festesben es nagyon ugyesek ol segitenenek.es ha veszek ilyen b 4et utana megint leszivom majd festem?vagy b4 majd festem?
2013. márc. 21. 17:48
6/8 anonim válasza:
Nem lehetnek oylan ügyesek és szakértők a barátaid, ha oxi nélkül "festenek hajat".
2013. ápr. 19. 21:10
7/8 anonim válasza:
leszedte a feketét de utána úgy hagyta a fodrász vörösen?! és frankón oxi nélkül festetted be? vagy mi van? ha 8.1 meg 3%os oxit tettél rá annyira nem lehetne gáz... ha meg túlságosan hamvas akkor koptasd ki mélytisztító samponnal vagy koktélozd át. vagy csak várj vele. a tövét meg természetesen a megfelelő erősségű oxival fesd.
2013. máj. 6. 15:32
8/8 A kérdező kommentje:
Már mindegy:) megjártam a poklok poklát,soha többe szőke:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!