Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Segítene valaki hajfestésben?

Haramia kérdése:

Segítene valaki hajfestésben?

Figyelt kérdés

Kékesfeketére volt festve a hajam, amin változtatni szeretnék. Megpróbáltam lenöveszteni, de borzasztóan néz ki. Az eredeti hajam olyan középbarna. Próbálkoztam még korábban azzal is, hogy fokoztatosan festem világosabbra, hátha lassan lassan megfogja, de nem. Így most van egy 4-5 centis lenövés, ahol barnás a világosabb festéstől a többi fekete. Ez viszont borzasztó, ezért szeretnék szőkítóporral világosítani az egészen 4-5 árnyalatnyit, aztán vmi színre befesteni. A célom egyénként egy mogyoróközeli szín lenne kb. Viszont még sosem világosítottam, így aki ebben jártad, légyszives segítsen nekem, hogy hogyan tudnám nagyobb károsodás nélkül megoldani ezt itthon?! (hátközépig ér a hajam)

Fodrászhoz mentem vele, de egyik sem vállalt.

Előre is köszi a segítséget!

2012. jan. 24. 11:34
 1/2 anonim ***** válasza:
NE PORRAL! Amúgy sem jó ötlet az otthoni szőkítés, de ha már csinálod, akkor krémállagú festékkel (Garniernek van színleszedős festéke), porral tilos!
2012. jan. 24. 16:03
 2/2 anonim ***** válasza:

Oxi reload. Ez leszedi a festéket, és az eredeti hjszined lesz. De ha rákeresel, h hajfestéklemosó biztos találsz többfélét.

Amugy ilyet se hallottam még ,h fodrász nem vállalja...

2012. febr. 10. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!