Kérhetnék egy kis segitséget ( otthoni) hajfestésben jaratosaktol?
Figyelt kérdés
Sziasztok
Jelenleg vilagos, "irvoros" hajszinem van( festett)
A szine ilyesmi:
A kérdésem: mivel az eredeti hajszinem arany-kozépszoke, legkozelebbi festésnél milyen szoke festéket kenhetnék a hajamra, hogy a vorosessége egy kissé enyhuljon, és inkabb szokés , mint voroses legyen? Egyaltalan, kivitelezheto " akcio" lenne?
Ime, ilyen az eredeti hajszinem:
Mindenkinek nagyon koszonom a valaszokat!
2010. nov. 1. 10:54
1/2 anonim válasza:
Hogy őszinte legyek, a vörösre szőke hajfestéket tenni mindig rizikós. Mert legtöbbször nagyon csúnya narancssárga lesz az eredmény. Végülis nem annyira vörös a hajad, hogy nagyon veszélyes lenne, de én a helyedben először fodrászra biznám a leszivatását. Utána már otthon is bátrabban próbálkozhatsz.
2/2 anonim válasza:
sztem tok mindegy milyen hajra kenyed ráá :D
nekem sotet barna votl az eredeti hajam azt kezdtem el szokiteni..és nekem is volt narancssárga sáárga..és kibiirtam mert nemvotl olyan szornyu :D
elsore szerintem vegyél palette-t..azok a legerosebbek :D
enis sokááig avval feestettem dem ost máár 1 honapba 1x festem..és akkor veszek dráágábbat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!