Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Rágom a köröm melletti bőrt!...

Rágom a köröm melletti bőrt! Mit tehetek hogy a, , mély" sebeket begyógyitsam? Van erre valami krém vagy ilyesmi?

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 08:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Az aloe vera-s zöld gél az segít rajta, de a legegyszerűbb az lenne, ha leszoknál a rágásról, mert nagyon csúnya lesz.
2013. okt. 24. 09:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Akaraterő. Amíg rágod, nem fog begyógyulni. Egyébként valami hámosítót használj rá, utána ha már nem sebes, akkor kend be rendszeresen körömágy-ápoló olajjal. Én már nagyrészt leszoktam róla, mert ha nem szárad ki a bőr, nem zavar és nem akarom lerágni, ha pedig mégis ilyenre vetemednék, akkor egy jó ideig érzem rajta az ízét, és nem éppen kellemes, és észreveszem. :D Onnan meg már csak akarat kell megállni. :)
2013. okt. 24. 09:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Elég gusztustalan szokás. a férjemnek babaolajjal szoktam kenni, bár ő nem rágja hanem beszakad neki.
2013. okt. 24. 09:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak ezek a körömlakkok, amik keserű ízűek. Igaz, hogy körömrágásra van, de ha a köröm melletti bőrt rágod, akkor a körmöd is bekerül a szádba és érezni fogod azt a rossz keserű ízt, talán attól elmegy a kedved, hogy rágd :)
2013. okt. 24. 12:14
 5/5 A kérdező kommentje:
A körmömöt is rágtam rendszeresen, arról részben leszoktam. Keserű lakkot nem kaptam sehol, pedig minden üzletet összejártam.
2013. okt. 24. 13:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!