Ricinus olajjal kenegetem a körmöm, az erősíti?
Figyelt kérdés
nagyon gyengék és töredezettek a körmeim, mit tudoik tenni ellene, ricinus segíthet?2013. okt. 23. 10:17
1/5 anonim válasza:
Japán manikűrt csináltass , az elvileg nagyon jó .
2/5 anonim válasza:
Nekem a DM-es hajvitamin erősítette meg 1,5 hét alatt a körmömet és iszonyat gyorsan is nőtt tőle.
Az olajok jók a körömre, táplálják.
3/5 anonim válasza:
A gond belül van, leginkább onnan kéne kezelni is. Pl helytelen táplálkozás is lehet az oka, talán ez a leggyakoribb manapság. Szedjél sörélesztő tablettát, multivitamint. Egyél többször halat, szóját, tejtermékeket. Ha már valamivel kenegetni akarod akkor az ne ricinus olaj legyen, tudom ez most nagy divat, de érni nem ér semmit. Tejbe beáztathatod a körmeidet, az még jó is lehet. Főleg ha "igazi" tejet használsz és nem boltit.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat :)
2013. okt. 23. 18:02
5/5 anonim válasza:
szedj E-vitamint,nekem 1-2 hét alatt helyrehozta :) folyamatosan szedem,azóta gyorsan nő és nem törik. az olaj tényleg csak külső kezelésre jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!