Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mivel mossam ki a hálóingem,...

Mivel mossam ki a hálóingem, aminek olajszaga van (a hasamat kenegetem dm-es olajjal a csíkok ellen)?

Figyelt kérdés
Annyira beleivódott a szag, hogy hiába mosom, büdös a hálóingem. Az első 2 gyerekemnél nem volt ilyen bajom, most a 3-nál is ezt az olajat használom, de írtó büdi a ruhám!
2013. jún. 28. 14:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Ecet?
2013. jún. 28. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én is azt használom, engem nem zavar, de a páromat igen. 2l vízhez egy pohár ecet, meg egy kis öblítő, áztasd bele, pár órát hagyd benne, aztán ha tudod, napon szárítsd. Bár ez utóbbi nem muszáj.
2013. jún. 28. 14:53
 3/6 anonim ***** válasza:
A napon szárítás foltok ellen is jó.
2013. jún. 28. 15:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nekem semmivel nem jött ki sem a szag sem a nyoma, igaz hogy nem 100% pamut volt.

A második-harmadik terhességem alatt nem is használtam semmit csak testápolót, ha viszketett a bőröm. Nem is lettem csíkos, az a helyzet, hogy nem ezen múlik.

2013. jún. 28. 15:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Van ilyen DM-s krém is, én arra tértem át, mert az olaj összevissza folyt mindenfelé.
2013. jún. 28. 19:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek! Az ecetet kipróbálom. A napon szárítás nem nagyon jött be, mert eddig is a tűző napon szárítottam.

Elvileg tiszta pamut, de megnézem a cimkét. Úgy látom, szülés után Apának meg kell hívnia néhány szép hálóingre... :)

2013. júl. 1. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!